Váljunk otthonunk festőművészeivé

2022 / 01 / 17 / Fizetett Hirdetés
#pr
Váljunk otthonunk festőművészeivé
Régebben azt hittük, hogy egy gyönyörű festmény elkészítése házilag csak akkor válik lehetségessé, ha részt veszünk egy hónapokig tartó rajztanfolyamon, vagy pedig ha valaki eleve Istenadta rajztehetséggel van megáldva vagy gyermekkora óta folyamatosan gyakorol.

Szerencsére van egy másik könnyebb és gyorsabb lehetőség is, ez pedig egy újfajta, de nagyon egyszerű technika, a számfestés.

Napjaink kézműves technikái

Mostanában egyre többen jönnek rá, hogy ha lefoglalják magukat valamilyen csodálatos kreatívkodással, akkor nemcsak egy hasznos, alkotótevékenységet végeznek, hanem egyúttal lelkileg is töltődnek, ellazulnak.

Minden kézműves technika vagy valamilyen alkotás létrehozása egyben egy meditatív tevékenység is, azáltal, hogy segít a mostra koncentrálni, és feledteti a tömérdek előttünk tornyosuló feladatokat.

Az Alkoss Otthon kreatív áruház számfestői az egyik legnépszerűbb kézműves készletek ezekben az időkben. Ezenkívül a webáruház nemcsak az otthoni számfestés művészetével ismertet meg, hanem bemutatja a jelenleg legkedveltebb alkotási folyamatokat is, úgy mint a gyémántszemes kirakózás elkápráztató világát vagy a karcképkészítés varázslatát.

Hogyan készülnek az otthoni számfestők?

Mint ahogy régen az óvodában vagy iskolában valamilyen geometriai alakzat vagy színek szerint festettek ki gyerekek előre megrajzolt formákat, úgy kerülnek fel a színek a számfestő készletek prémiumminőségű vásznaira is. A festőkészlet csomagolása tartalmazza a kész festmény képét, így azt érdemes eltenni a munka végéig.

A festőszett tartalmaz minden szükséges eszközt, így az előre, számok szerint meghatározott vákuumcsomagolt festékes tégelyeket is, melyeket használat után mindig javasolt lezárni. Az elkészült festményeket a szintén a csomagban megtalálható képkeretbe tehetjük, amely ezt követően méltó helyre kerülhet a nappalink, hálónk falára vagy a komód tetejére.

 

Csodálatos témák variációi

Az Alkoss Otthon kreatív áruház a könnyebb és gyorsabb kereshetőség végett képeit tematika szerint csoportosította. Jelenleg 13 téma szerint válogathatsz, amely szebbnél szebb remekműveket rejt magában.

Attól függően, hogy te magad szeretnél a festő lenni vagy ajándékba szeretnéd adni a képet, választhatsz a mesés, állatos, tájképes vagy éppen a mesék, filmek birodalmából. Az elvontabb formák szerelmeseinek ajánlott pl. az absztrakt vagy a híres festők kategória.

Ha ajándéknak szánod a gyönyörű kompozíciót, akkor érdemes előtte kikutatnod, hogy a szeretted, ismerősöd vajon nem vállalkozna-e saját maga is egy önálló festmény létrehozására. Ebben az esetben csak a készletet add át neki, és ő majd elkészíti a művet a megadott számok alapján.

Ha viszont az illető nem a kézműveskedés megszállottja, akkor az ajándékod legyen magának a kiválasztott számfestőnek az elkészítése. Így biztos lehetsz benne, hogy dupla öröm lesz a meglepetésed, hiszen egyrészt maga a szett is egy különleges ajándék, másrészt pedig a saját kezed munkája megható élmény lesz bárki számára.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Segítség az arctisztító kiválasztásához
Segítség az arctisztító kiválasztásához
Beszerezted magadnak a legdrágább kozmetikai termékeket, de a vonalak és az apró ráncocskák egyszerűen nem akarnak eltűnni az arcodról? Nos, ennek egy banálisan egyszerű oka lehet: nem fordítasz kellő figyelmet az alapos arctisztításra.  
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.