WC felújítás kellős közepén vagy?

2021 / 10 / 13 / Fizetett Hirdetés
#pr
WC felújítás kellős közepén vagy?
Ha az ember egy kicsikét nem figyel, máris egy felújítás kellős közepén találja magát. No, jó, nem olyan észrevétlenül történik, mert vannak előjelek, amelyek arra utalnak, nemsokára vérprofin fogod használni a különféle szaniteráruk elnevezéseit.

Például új otthonba költöztél, vagy esetleg meguntad a mellékhelyiséged eddigi stílusát. És persze ott van az a nagyon banális indok is, hogy egész egyszerűen elromlik a WC öblítője.

Ilyenkor sürgősen cselekedni kell, hisz a mellékhelyiség minden otthon egyik legfrekventáltabb helye, amely nélkül a komfortos életnek oda.

A SzaniterOnline.hu webáruház bármelyik esetben tökéletes partnered lehet!

A modern kori WC

Hol vannak már azok az idők, amikor egy zsinór segítségével kellett leöblíteni a WC-t? Amikor abszolút nem tudtad szabályozni, mennyi vizet használjon el egy öblítés? Amikor álmodni sem mertél arról, hogy dekoratív legyen a WC, örültél, ha a funkcióját ellátja!

A technika vívmányainak hála, ma már nyomólapok és vezérlőpanelek egész arzenálja vár arra, hogy környezetbarát módon, esztétikailag korrekten intézhesd az öblítést.

A kétrészes nyomólapnak hála tudod szabályozni, hogy kisebb vagy több adag vízre van szükséged a WC leöblítéséhez, így nem csak a bolygónk vízkészletével tudsz óvatosabban gazdálkodni, de a saját családi költségvetéseteknek is szívességet teszel azzal, hogy WC használat alkalmával nem öntesz ki legalább öt liter vizet feleslegesen.

Funkcionalitás és esztétikum

A mai világban már nem elégszenek meg annyival az emberek, hogy egy tárgy ellássa a funkcióját, és más követelménynek meg se kelljen felelni. A legegyszerűbb, leghétköznapibb tárgy is rengetegféle változatban készül el, hogy mindenki megtalálja az ízlésének és stílusának legmegfelelőbb darabot.

Így ha azt hiszed, megúsztad a válogatást, akkor nagyot tévedsz. A fehértől a krómig, az aranyszínűtől a matt fehérig mindenféle színben és árnyalatban válogathatsz, sőt még a forma is hozhat további kérdéseket! A szögletes megoldások híve vagy? Vagy a lekerekített formákat preferálod? Bármi is a válasz, a WC-d nem marad mutatós nyomólap nélkül!

Bizonyára égsz már a vágytól, hogy megtekintsd ezeket a modern, stílusos, ámde praktikus darabokat. Nincs is más teendőd, mint végigböngészni a SzaniterOnline.hu nyomólap kínálatát!

Látod már a fényt az alagút végén?

Minden felújítás, minden új használati tárgy vásárlása egy katasztrófa tud lenni, főleg akkor, ha nem a megfelelő helyen kezdesz el keresgélni.

Miért kötnél bármiben is kompromisszumot, amikor a modern kori technika már annyi mindenre képes? Nem kell feláldoznod az esztétikumot a praktikum oltárán, és csak azért, mert próbálod óvni a környezeted, még nem muszáj, hogy csúnya mellékhelyiséged legyen!

Ugye, most már nem is tűnik olyan nagy ördöngösségnek a megfelelő nyomólap és vezérlőpanel beszerzése? Tedd meg a szükséges lépéseket ma, hogy holnap már élvezhesd a modern technikai vívmányok egyik leghasznosabb darabját!

(Szponzorált tartalom)


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Hogyan segíthet egy marketingügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?
Hogyan segíthet egy marketingügynökség a tartalomstratégia megalkotásában?

A tartalomgyártás nem csak a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb eleme, de egy alaposan megtervezett marketingstratégia alapja is. Manapság nincs olyan vállalkozás, amely megengedhetné magának, hogy ne fordítson energiát a minőségi tartalomstratégia tervezésére.

Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend
Az otthoni fogfehérítés messze nem új trend

Világszerte emberek milliói vágynak ragyogóan fehér mosolyra, és természetes, hogy hatékonyabb módszereket keresünk e cél elérésére. Az otthoni fogfehérítés sokak vágya, és néhányan talán meglepődnek, ha megtudják, hogy ilyen lehetőség már több mint 16 éve van a piacon.

HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.