A költöztetés a csomagolással kezdődik. Hoztunk hozzá 5+1 tippet

2022 / 06 / 13 / Fizetett Hirdetés
#pr
A költöztetés a csomagolással kezdődik. Hoztunk hozzá 5+1 tippet
Egy költöztetés igazából ott kezdődik igazán, amikor elkezdjük becsomagolni a holminkat. Ebbe beletartozik a bútorok szállíthatóvá tétele mellett a kisebb holmijaink előkészítése is.

Hoztunk 5+1 tippet ehhez a folyamathoz. Ezek nemcsak a be-, de majd a kipakolás során is nagyon hasznosnak bizonyulnak.

A költöztetés egy összetett folyamat

Bármennyire is egyszerűnek tűnik, ahhoz, hogy egy költöztetés Budapest belvárosából gond nélküli legyen, sok mindennek kell klappolnia. Szükségünk lesz egy megbízható költöztető cégre, ez az alap.

A vagyontárgyaink becsomagolásával kezdetét veszi a folyamat. Vannak olyan partnerek, mint a Servitius és Partnerei költöztetés, akik akár ennek terhét is leveszik a vállunkról.

De most maradjunk annál, hogy mi végezzük el ezt a folyamatot. Ami egyébként egy remek lehetőség is számunkra a szelektálásra. Nézzük hát azt az 5+1 tippet, ami segít nekünk a holmijaink rendszerezésében és rendezett átköltöztetésében.

 

1. A dobozok mérete és száma is számít

 

Próbáljuk meg felmérni, hogy mennyi és mekkora méretű dobozra lesz szükségünk. Nézzük meg, hogy miből nagyjából mennyi van, és használjuk is ki egyúttal az alkalmat arra, hogy kicsit lomtalanítsunk. Ne féljük megválni olyan dolgainktól, melyek csak egy ilyen alkalomkor kerülnek elénk. Sokkal több már megunt, nem használt, kidobható kacatot tartunk otthon, mint kellene.

Mindenképp olyan dobozt válasszunk, ami strapabíró, erős. A lezáráskor érdemes nem spárgát használni, mert az könnyen beakadhat valamibe. Épp ezért érdemes ilyenkor a ragasztószalagot választani.

2. Csoportosítsunk, listázzunk, fotózzunk!

 

 

Érdemes csoportosítva elpakolni a dobozokba, és a tartalmukról egy listát vezetni. Sőt, akár még fotókat is készíthetünk a tartalmukról, így könnyebb lesz felidézni, hogy mit hova tettünk. Ez nagyon meg fogja könnyíteni a dolgunkat az új lakásunkban.

3. Címkézzük fel a dobozokat!

 

 

Ha részletesen nem is írunk rá mindent, hogy mit tartalmaz (arra vezethetünk Excel-táblát), legalább egy gyűjtőnév legyen rajta. De ezenkívül érdemes még azt is ráírni, hogy az adott doboz melyik helyiségbe kerüljön majd az új helyen. Ezzel segítjük a költöztető dolgát is.

4. Törékeny dolgok csomagolása

 

 

Legyünk alaposak, ha törékeny tárgyakról van szó. Ne spóroljunk a buborékfóliával. De arra is figyeljünk, hogy ne mozogjanak a dobozban az út során. Így térkitöltőket (pl.: gyűrt papír, hungarocell, hullámpapírdarabok, stb.) is használnunk kell.

Nagyon fontos, hogy a dobozra írjuk rá, hogy törékeny. Egész nyugodtan több oldalra is!

5. Nem kell mindent egy dobozba beletenni!

 

 

Ne terheljük túl a dobozokat! Ennek csak az lehet a vége, hogy sérülékenyebbé válik a csomag. És ha megsérül, akkor a benne lévő dolgaink sem lesznek biztonságban.

6. Környezetkímélő csomagolás

 

 

Már azzal is óvjuk a környezetünket, ha béreljük az erős dobozokat, és nem kvázi eldobhatóakat vásárolunk. Ha mégis vásárolunk, akkor utána adjunk tovább mindent, ami épen marad.

Ezen tippek mentén haladva könnyebbé tehetjük magunknak a be- és kipakolást is.

(Szponzorált tartalom)


Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Irány a felhő! Vagyis mire jó a felhőszolgáltatás?
Jó néhányan úgy használják a felhő alapú tárhelyeket, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan miért is hasznos számukra. A cikkben annak járunk utána, hogy mire jó a felhőszolgáltatás és milyen típusai vannak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.