Egy megbízható laptop szerviz előtt nincs akadály

2022 / 04 / 06 / Fizetett Hirdetés
#pr
Egy megbízható laptop szerviz előtt nincs akadály
Ahány laptop, annyiféle probléma adódhat egyik napról a másikra. Lehet, hogy az előző használat közben még nem volt semmi gond, most meg nem működik egy-két billentyű, nem tölt az akku, nem indul a rendszer. Ez pedig csak néhány eset azok közül, amik indokolhatják, hogy szakértőhöz vigyük a laptopunkat.

Mi állhat a rejtélyes hibák háttérében?

 

Ha biztosak vagyunk benne, hogy nem érte semmilyen külső behatás a gépet, akkor software részen kell vizsgálódnunk. Ha nincs hang, vagy alacsony a felbontás, akkor előfordulhat, hogy a legutóbbi driver frissítés miatt van a hiba. Bizony, nem mindig a legfrissebb driver a legjobb, előfordulhatnak furcsa anomáliák. Nem kizárt, hogy egy új Windows frissítés, borította fel a „rendet“ és ezért bolondult meg a masina. Na meg persze, ott vannak a vírusok, amik teljesen észrevétlenül teszik tönkre a rendszert. Ezért nem árt valamilyen vírusírtóval felvértezni a laptopot, főként az adataink biztonsága érdekében. A megelőzés ebben az esetben is jelentősen egyszerűbb, mint megoldást találni a már kialakult problémára.

 

A por és a melegedés előtt nincs kegyelem

 

Akármennyire vigyázunk, valamennyi port úgyis beszív a ventilátor. Ez aztán ott marad és mint egy bunda, úgy öleli körül azt. Eltömíti a hűtőbordákat, bekerülhet a gombok alá is, ami kontakt hibát eredményez. Amint túlmelegszik a laptop, a teljesítmény visszaesik. Előfordulhat, hogy annyira felhevül, hogy a beépített védelem kikapcsolja a gépet. Ha így áll a dolog az már régen baj. Nem nagy kihívás eltávolítani a felgyülemlett port, de aki nem jártas ezen a téren az inkább ne kezdje el feszegetni a műanyag borítást, mert könnyen eltörhet. A melegedés jelentősen rövidíti az alkatrészek élettartamát, ezért kell komolyan venni, hogyha ilyet tapasztalunk.

 

Egy jó laptop szerviz mindenre talál megoldást

 

Ami ilyen téren a legfontosabb az a tapasztalat. Ha ügyfélként elég alaposan körülírjuk a problémát, akkor egy tapasztalt szakember nagyjából már ez alapján meg tudja határozni, hogy mi lehet a gond. A legjobb esélyeink tehát akkor lesznek, hogyha szakszervizhez fordulunk.

(Szponzorált tartalom)


Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Bizonyos esetekben egy sima beltéri falfestékkel nem tudjuk elérni azt az eredményt, amit a helyzet megkövetelne. Makacs szennyeződések esetén a falon, dohányfüsttől vagy a kandalló füstjétől elszíneződött festék fedéséhez a folttakaró festékek nyújtanak tökéletes megoldást.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.