Fejlesztő kártyajátékok egy személyre

2022 / 06 / 22 / Fizetett Hirdetés
#pr
Fejlesztő kártyajátékok egy személyre
A kártyázás nagyon kedvelt időtöltés: nincs is jobb annál, mint amikor összejön a baráti társaság és lejátszanak egy-két partit. Ám sokszor erre nincs lehetőség, de aki szeret kártyázni, így is tud: léteznek ugyanis egyszemélyes kártyajátékok is. Gyerekeknek, felnőtteknek is ajánlhatók kikapcsolódáshoz.

Egyszemélyes kártyajáték gyerekeknek: BrainBox

Nagyon jó fejlesztő kártyajátékok találhatók a Compaya társasjátékbolt honlapján, köztük olyanok is, amelyekkel a gyerkőc egyedül is játszhat. Ez azért szerencsés, mert így el tudja foglalni magát több-kevesebb időre akkor is, ha nincs vele senki.

Ilyenkor, a nyári szünetben sokszor előfordul, hogy a gyerek egyedül van otthon, vagy épp unatkozik, mert a többieknek dolguk van. Ilyenkor jönnek jól az egyedül is játszható kártyajátékok, pláne, ha ezeknek fejlesztő hatásuk is van.

Amit mi ajánlunk: a BrainBox kártyajáték - tízperces kihívás az agynak! Ennek több fajtája is van, így biztosan mindenki megtalálja azt a témakört, ami neki tetszik. A Compayánál többek között a következő fajták kaphatók a kisiskolások számára: Világutazó, Világtörténelem, Ragadozók, Mítoszok és szörnyetegek.

De akár óvodások számára is választhatunk BrainBoxot: Ellentétek, Bogyó és Babóca, Első állatok.

Egyszemélyes kártyajáték tiniknek: Crime Zoom

Valójában nehéz olyan társasjátékot találni, ami leköti a tiniket. A modern technika megjelenése óta ők már szinte egész nap a kütyüket nyomkodják, csak a virtuális játék érdekli őket. Pedig éppen nekik lenne szükségük arra, hogy néha, kikapcsolódásképpen egy-egy fejlesztőjátékot is a kezükbe vegyenek.

14 éven felülieknek való a Crime Zoom: Nagyító alatt - Az utolsó kártyalap kártyajáték, mely szintén beszerezhető a Compayánál.

Itt egy '80-as évekbeli, brooklyni gyilkosságot kell felderíteni, ehhez pedig éleslátásra, jó logikára van szükség. Ezt a játékot egyedül, de akár hatan is játszhatják: baráti társaságban is elő lehet venni. A játékidő 60 perc, de végig nagy az izgalom, a figyelem egy percig sem lankadhat!

A Crime Zoom kártyajáték fejleszti a memóriát, az együttműködést és persze a problémamegoldó képességet is.

A legjobb egyszemélyes kártyajáték: a Zangle!

A Zangle az egyik legnépszerűbb kártyajáték, hiszen rendkívüli szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Aki még nem ismerné ezt a társast: 120 kártyából áll a készlet, minden kártyán háromszögekből álló kombinációk láthatók különböző színekben. A feladat nem is olyan egyszerű: forgatni, tükrözni és kombinálni kell a háromszögeket, hogy létrehozzunk egy másik kártyán lévő formát.

Háromféle játékmód közül is lehet választani, köztük van az egyszemélyes is. Egyébként pedig akár hatan is játszhatják a Zangle-t, körülbelül 45 perc egy kör. Ez az a kártyajáték, melyet iskolás kortól kezdve bárkinek szívesen ajánlunk, hiszen a szabálya könnyen megtanulható. Fejleszti a logikát és a megfigyelőkészséget. Kiválóan alkalmas gyerekek és felnőttek együttes játékához is.

(Szponzorált tartalom)


A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Folttakaró festék különleges helyzetekre
Bizonyos esetekben egy sima beltéri falfestékkel nem tudjuk elérni azt az eredményt, amit a helyzet megkövetelne. Makacs szennyeződések esetén a falon, dohányfüsttől vagy a kandalló füstjétől elszíneződött festék fedéséhez a folttakaró festékek nyújtanak tökéletes megoldást.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.