Autótuning a köbön: hat tonnás tankot varázsoltak egy Teslából német youtuberek 2022 / 05 / 12 / Palotai Nándor

A német fiatalok által már hat éve működtetett, furcsa járgányok építésével foglalkozó The Real Life Guys youtube csatornán jelent meg minden idők eddigi legjobb Tesla-tuningja: a csapat egy Model 3-ból, négy hét alatt építette meg a 80 cm magasan fekvő alvázzal rendelkező, 6 tonnás szörnyet. A Tesla-tank súlyából 1,3 tonnát tesznek ki csak a lánctalpak, melynek lengéscsillapításáról oldalanként 12 darab rugó gondoskodik. A félelmetes járműnek Tesla Model T nevet adták. (Fotó: The Real Life Guys)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A Csillagok Háborújából érkezett a lábakkal rendelkező jármű, ami egy napon az ajtónk előtt is megjelenhet
A Csillagok Háborújából érkezett a lábakkal rendelkező jármű, ami egy napon az ajtónk előtt is megjelenhet
A lábakkal ellátott autonóm egykerekűt többek között a Csillagok Háborúja Tsemu-6 járműve ihlette. A jövőbeli felhasználási köre még nem egyértelmű, de néhány plusz kiegészítővel akár házhozszállító robotként is lehet alkalmazni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.