Bármin keresztül megy az ausztrál feltaláló lánctalpas tankdeszkája 2022 / 05 / 02 / Palotai Nándor

Az ausztrál Dan Baldwin épített egy lánctalpas gördeszkát, mely akár 50 km/h sebességgel is képes száguldani – írta meg az Electrek. A cserélhető lítium-ion akkumulátorral felszerelt, Vendetta névre keresztelt tankdeszka egyetlen feltöltéssel nagyjából 40 percet tud működni. Egy teljes feltöltés az eszközhöz mellékelt töltővel 8 órán át tart, de a gyártó Ungoverned gyorstöltőjével ez 4 órára lecsökkenthető. A sebességet egy vízálló, vezeték nélküli kontrollerrel lehet szabályozni. A deszka középen lengéscsillapítóval, továbbá elöl-hátul kipörgésgátlóval van felszerelve. A két sor lánctap közül az elülsőket sílécekre is ki lehet cserélni, így a tankdeszka hóban is használható. A deszka első, négyütemű motorral felszerelt verziója még 45 kg-ot nyomott, az újabb, elektromos verzió súlya azonban már mindössze 19,5 kg. Sajnos az ára már súlyosabb: jelenleg 2,5 millió forintba kerül. (Fotó: Dan Baldwin)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Elon Musk ismét arra utalt, hogy a Tesla repülő autót épít
Elon Musk ismét arra utalt, hogy a Tesla repülő autót épít
"Olyasmit készítünk, ami már nem is igazán autó" - mondta Musk a napokban az új Tesla Roadsterről, amit a tervek szerint még idén bemutatnak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.