Bemutatta legújabb, 3D-nyomtatással készült házát az iparág egyik legtapasztaltabb szereplője 2022 / 03 / 27 / Palotai Nándor

Az Icon egy 3D-nyomtatás építőipari felhasználásával foglalkozó cég, mely jelenleg az egyik legtapasztaltabb az iparágban: a vállalat a legelső, kisebb épületét követően Mexikóban egy egész falut, az USÁ-ban, Texas államban egy lakónegyedet, de később még egy 353 négyzetméteres laktanyát is nyomtattak már a cég Vulcan 3D nyomtatójával. Icon legújabb épülete egy két szárnyból álló, összesen 4 szobát és 3 fürdőszobát tartalmazó 185+32 négyzetméteres ház, a House Zero, amelynek falszerkezete a cégre jellemző 3D-nyomtatási technikával készült. Ami a jövőt illeti, az Icon két olyan projekten is dolgozik, ami az űrkutatáshoz kapcsolódik: az egyik program a Hold, a másik pedig a Mars felszíni körülményeihez igazítva vizsgálja az épület-nyomtatás lehetőségeit. (Fotó: Icon)
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
Őrület: mindössze negyedóra alatt növesztettek gyémántot
Őrület: mindössze negyedóra alatt növesztettek gyémántot
És ehhez sem magas nyomásra, sem kiinduló gyémántmagra nem volt szükség.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.