Bemutatta legújabb, 3D-nyomtatással készült házát az iparág egyik legtapasztaltabb szereplője 2022 / 03 / 27 / Palotai Nándor

Az Icon egy 3D-nyomtatás építőipari felhasználásával foglalkozó cég, mely jelenleg az egyik legtapasztaltabb az iparágban: a vállalat a legelső, kisebb épületét követően Mexikóban egy egész falut, az USÁ-ban, Texas államban egy lakónegyedet, de később még egy 353 négyzetméteres laktanyát is nyomtattak már a cég Vulcan 3D nyomtatójával. Icon legújabb épülete egy két szárnyból álló, összesen 4 szobát és 3 fürdőszobát tartalmazó 185+32 négyzetméteres ház, a House Zero, amelynek falszerkezete a cégre jellemző 3D-nyomtatási technikával készült. Ami a jövőt illeti, az Icon két olyan projekten is dolgozik, ami az űrkutatáshoz kapcsolódik: az egyik program a Hold, a másik pedig a Mars felszíni körülményeihez igazítva vizsgálja az épület-nyomtatás lehetőségeit. (Fotó: Icon)
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Itt a mese vége? – Az LK-99 mégsem szobahőmérsékletű szupravezető valószínűleg
Itt a mese vége? – Az LK-99 mégsem szobahőmérsékletű szupravezető valószínűleg
A Kínai Tudományos Akadémia kutatása alapján az LK-99 sem hozza el a szupravezetők forradalmát, mivel valójában nem is szobahőmérsékletű szupravezető.
Könnyen lehet, hogy Elon Musk most vitte csődbe az X-re átkeresztelt Twittert
Könnyen lehet, hogy Elon Musk most vitte csődbe az X-re átkeresztelt Twittert
"B****** meg magukat!" - üzente a közösségi oldalt elhagyó hirdetőknek a cég első embere, akiknek a hírek szerint ezután nem is igazán áll szándékukban visszatérni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.