Emberi mozdulatokat utánozva tanult meg banánt hámozni egy japán robot 2022 / 03 / 26 / Palotai Nándor

A gépi tanulásnak köszönhetően képes az alábbi, három japán kutató által épített robot olyan finom mozgások elsajátítására, ami egy banán meghámozásához kell – számolt be róla a New Scientist. A tanulási folyamathoz az adatot egy emberi gépkezelő szolgáltatta, aki összesen 811 percet irányította a robotot, és hámozta meg egymás után a banánokat. A robot az adatkészletnek köszönhetően már 57%-ban sikeresen hámozott, ezzel pedig egy újabb bizonyítékát szolgáltatta annak, hogy a robotok már egyre finomabb mozdulatokra is képesek. (Fotó: Heecheol Kim)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A “pucér kamerában” mindenki meztelennek fog látszani – ha akarja valaki, ha nem
A “pucér kamerában” mindenki meztelennek fog látszani – ha akarja valaki, ha nem
A kamera jó gyorsan – körülbelül 10 másodperc alatt “levetkőztet” bárkit. Természetesen mesterséges intelligencia hajtja.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.