Ezúttal Pittsburgh utcáit járta végig az oregoni startup robotja 2022 / 07 / 02 / Palotai Nándor

Alig pár hete, hogy az Agility Robotics megmutatta, hogy a 158 cm magas, és 45 kg súlyú, Digit névre keresztelt robotjuk hogyan küzd meg az oregoni hegyekkel. A startup ezúttal azonban már városi környezetbe, az utca zsivajába küldte a robotot, ami út közben még bowlingozni is elment a munkatársaival, azonban a felvételen nem látni, hogy a golyóhoz hozzáért volna. Az ipari környezetbe szánt robot azonban egyelőre úgy tűnik, hogy minden gond nélkül elnavigál az emberek között. (Fotó: Agility Robotics)
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.