Ezúttal Pittsburgh utcáit járta végig az oregoni startup robotja 2022 / 07 / 02 / Palotai Nándor

Alig pár hete, hogy az Agility Robotics megmutatta, hogy a 158 cm magas, és 45 kg súlyú, Digit névre keresztelt robotjuk hogyan küzd meg az oregoni hegyekkel. A startup ezúttal azonban már városi környezetbe, az utca zsivajába küldte a robotot, ami út közben még bowlingozni is elment a munkatársaival, azonban a felvételen nem látni, hogy a golyóhoz hozzáért volna. Az ipari környezetbe szánt robot azonban egyelőre úgy tűnik, hogy minden gond nélkül elnavigál az emberek között. (Fotó: Agility Robotics)
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Okos súlyzó súly nélkül – különleges otthoni edzést ígér a GymBars PRO
Okos súlyzó súly nélkül – különleges otthoni edzést ígér a GymBars PRO
A GymBars Pro a gyártó ígérete szerint egy komplett "hordozható okos konditermet" ad a felhasználók kezébe.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.