Íme a hidraulikus teleszkóppal szerelt túrabakancs, ami automatikusan megóv a bokaficamoktól 2022 / 07 / 07 / Palotai Nándor

A német cipőgyártó Terrein a nemrég bemutatott futurisztikus túrabakancsába a Betterguards Technology nevű startup hidraulikus teleszkóppal ellátott bokavédő rendszerét építette bele - hívta fel a figyelmet a találmányra a New Atlas . Az innovatív bokavédő alkatrészt gyártó Betterguards kutatása szerint a túrázókat érintő balesetek 40%-át bokasérülések teszik ki. A startup megoldása azonban az embernél háromszor gyorsabban érzékeli, és automatikusan tompítja a bokát érő, túl erős, csavaró irányú erőket. (Fotó: Terrein)
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.