Íme a hidraulikus teleszkóppal szerelt túrabakancs, ami automatikusan megóv a bokaficamoktól 2022 / 07 / 07 / Palotai Nándor

A német cipőgyártó Terrein a nemrég bemutatott futurisztikus túrabakancsába a Betterguards Technology nevű startup hidraulikus teleszkóppal ellátott bokavédő rendszerét építette bele - hívta fel a figyelmet a találmányra a New Atlas . Az innovatív bokavédő alkatrészt gyártó Betterguards kutatása szerint a túrázókat érintő balesetek 40%-át bokasérülések teszik ki. A startup megoldása azonban az embernél háromszor gyorsabban érzékeli, és automatikusan tompítja a bokát érő, túl erős, csavaró irányú erőket. (Fotó: Terrein)
Hogyan változtatták óriási szivaccsá Los Angeles-t?
Hogyan változtatták óriási szivaccsá Los Angeles-t?
A radiocafé Kávézó a világ végén című műsorában beszélgettünk az elmúlt hetek legizgalmasabb, a fenntarthatósággal és a jövővel kapcsolatos híreiről.
Jöhetnek a 200 ezer forint alatti hajlítható kijelzős telefonok
Jöhetnek a 200 ezer forint alatti hajlítható kijelzős telefonok
A hajlítható kijelzős kagylótelefonok ára néhány éve még felülről súrolta a félmillió forintot, a barcelonai Mobil Világkiállításon viszont a Nubia valamint az Energizer telefonokat forgalmazó Avenir Telecom is olyan készüléket mutatott be, amelyek ára átszámítva alig 200 ezer forint körül mozog.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.