Íme a hidraulikus teleszkóppal szerelt túrabakancs, ami automatikusan megóv a bokaficamoktól 2022 / 07 / 07 / Palotai Nándor

A német cipőgyártó Terrein a nemrég bemutatott futurisztikus túrabakancsába a Betterguards Technology nevű startup hidraulikus teleszkóppal ellátott bokavédő rendszerét építette bele - hívta fel a figyelmet a találmányra a New Atlas . Az innovatív bokavédő alkatrészt gyártó Betterguards kutatása szerint a túrázókat érintő balesetek 40%-át bokasérülések teszik ki. A startup megoldása azonban az embernél háromszor gyorsabban érzékeli, és automatikusan tompítja a bokát érő, túl erős, csavaró irányú erőket. (Fotó: Terrein)
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Kedvező árú, mégis nagytudású telefonokkal sorozza meg a magyar piacot a Honor
Kedvező árú, mégis nagytudású telefonokkal sorozza meg a magyar piacot a Honor
A Honor június 12-én, Párizsban tartotta a meg a Honor 200-széria európai premierjét, amellyel a felső-középkategóriában állít komoly kihívókat a konkurenciának.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.