Íme a jövő raktári dolgozóinak legjobb barátja, a robotizált okosraklap 2022 / 08 / 31 / Palotai Nándor

A kínai robotikai cég, az AgileX Robotics már szinte tökéletesre csiszolta a Ranger névre keresztelt eszközét, mely nem más, mint egy akár önmagát teljesen feltöltő okosraklap. A 100 kg-os robot 122x87 cm-es, és 47 cm magas, továbbá akár 150 kg mozgatására is képes, 4db 600W teljesítményű motorja segítségével, mellyel 2,6 m/s sebességre képes, továbbá mérsékelten vízálló is. A gyártó egyelőre még csak az alábbi videót osztotta meg az eszközről, a cég honlapján még nincs jelen a Ranger ezen verziója, így egyelőre az ára sem publikus. (Fotó: AglieX Robotics)
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
A Google kísérleti chatbotja okosabb lett, de a cég még mindig óvatos vele
A Google kísérleti chatbotja okosabb lett, de a cég még mindig óvatos vele
Kibővítették a Bard képességeit és elérhetőségét, így a chatbot, megtekintve a leveleinket és dokumentumainkat, még sokkal több tanácsot tud adni szükség esetén.
Kína monumentális, világméretű DNS-adatgyűjtésbe kezdhetett
Kína monumentális, világméretű DNS-adatgyűjtésbe kezdhetett
A genetikai adatok gazdasági és katonai célokat egyaránt szolgálhatnak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.