Íme a jövő raktári dolgozóinak legjobb barátja, a robotizált okosraklap 2022 / 08 / 31 / Palotai Nándor

A kínai robotikai cég, az AgileX Robotics már szinte tökéletesre csiszolta a Ranger névre keresztelt eszközét, mely nem más, mint egy akár önmagát teljesen feltöltő okosraklap. A 100 kg-os robot 122x87 cm-es, és 47 cm magas, továbbá akár 150 kg mozgatására is képes, 4db 600W teljesítményű motorja segítségével, mellyel 2,6 m/s sebességre képes, továbbá mérsékelten vízálló is. A gyártó egyelőre még csak az alábbi videót osztotta meg az eszközről, a cég honlapján még nincs jelen a Ranger ezen verziója, így egyelőre az ára sem publikus. (Fotó: AglieX Robotics)
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan tudják használni a szolgáltatást.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
Szenzációs bejelentésre készül az Apple és az OpenAI
Szenzációs bejelentésre készül az Apple és az OpenAI
Úgy tűnik, hogy az OpenAI-nak egy fontos csatát sikerül megnyernie a Google-lel szemben.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.