Kórházban teljesít szolgálatot a spanyol PAL Robotics mozgékony robotnővére 2022 / 05 / 08 / Palotai Nándor

A 2004-ben alapított PAL Robotics TIAGo robotja segíti a betegek ellátását a spanyolországi Badalonában található egészségügyi központban. A tesztüzem során a robot a személyzetnek segít monitorozni a betegek állapotát, illetve adott esetben akár bizonyos feladatokat a távolból is el lehet látni a segítségével. A projektet az európai kutatóközpontokat összekötő, egészségügyi robotikával foglalkozó szervezet, a DIH-HERO is támogatja. (Fotó: PAL Robotics)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A robotkutya bármilyen körülmények között talpra áll
A robotkutya bármilyen körülmények között talpra áll
A Deep Robotics alapos tesztelésnek vetette alá az általuk fejlesztett négylábú robotot, de a gép jól vette az akadályokat.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.