Magyar cég drónos látványrepüléseit szemlézte az egyik legnívósabb nemzetközi tudományos híroldal 2022 / 04 / 30 / Palotai Nándor

Az IEEE Spectrum a magyar, drón-fényshowkat rendező és szolgáltató startup, a CollMot Entertainment videóját is beválogatta a szokásos pénteki videószemléjébe. A CollMot a világon az elsők között kezdett el intelligens drónrajokkal műsorszámokat készíteni, és mára már Európa vezető vállalkozásává nőtték ki magukat ebben az iparágban. A magyar startup előadásaival már olyan eseményeken is találkozhatott a közönség, mint a 2017-es budapesti vizes világbajnokság, de egy évvel később már az angol királyi család rendelt műsort a cégtől. (Fotó: MTI)
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Fontos változás jön a Facebook Messengerben, ami minden magyar felhasználót érint
Fontos változás jön a Facebook Messengerben, ami minden magyar felhasználót érint
Az EU új jogszabályához igazodva a Meta mostantól lehetővé teszi, hogy Facebook-fiók nélkül is használhassuk a chatalkalmazást.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.