Magyar cég drónos látványrepüléseit szemlézte az egyik legnívósabb nemzetközi tudományos híroldal 2022 / 04 / 30 / Palotai Nándor

Az IEEE Spectrum a magyar, drón-fényshowkat rendező és szolgáltató startup, a CollMot Entertainment videóját is beválogatta a szokásos pénteki videószemléjébe. A CollMot a világon az elsők között kezdett el intelligens drónrajokkal műsorszámokat készíteni, és mára már Európa vezető vállalkozásává nőtték ki magukat ebben az iparágban. A magyar startup előadásaival már olyan eseményeken is találkozhatott a közönség, mint a 2017-es budapesti vizes világbajnokság, de egy évvel később már az angol királyi család rendelt műsort a cégtől. (Fotó: MTI)
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.