Nem is gondolnánk, mennyi mindenre lehet jó egy robotkarral felszerelt robotkutya 2021 / 02 / 02 / Bobák Áron

A Boston Dynamics hétfőn közzétett új videóján az látható, hogy az első kereskedelmi forgalomban is kapható robotjuk, a Spot mennyivel hasznosabb lesz, ha egy robotkart is felszerelnek a "nyaka" helyére. A videó alapján a sárga robotkutya egy sor ház körüli és házimunkát képes egyedül is ellátni, többek között összeszedi a szennyest, kinyitja az ajtót, segít a pakolásban vagy akár a kertet is felássa. A Boston Dynamics a videóhoz fűzött magyarázatban leírja, hogy a robot testének és a karjának a mozgását összehangolták, az viszont nem derül ki világosan belőle, hogy a feladatoknak mekkora részét képes elvégezni teljesen önállóan és melyiket távirányítással. A koncepció egyébként némileg hasonlít a Samsung Bot Handyjéhez, akik szintén egy robotkarral felszerelt robottal igyekeznek könnyebbé tenni a házimunkát.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Tudtad, hogy a telefonod képes feliratozni mindent, ami elhangzik körülötted?
Tudtad, hogy a telefonod képes feliratozni mindent, ami elhangzik körülötted?
Ez a mai világban akár ijesztőnek is hathat, pedig a Google által kifejlesztett Azonnali átírás alkalmazás azok közé a dolgok közé tartozik, ami miatt igazán lehet szeretni a technológiát.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.