Tökéletes Jagger-imitátor lett a Boston Dynamics robotkutyájából 2021 / 10 / 30 / Bobák Áron

A Rolling Stones negyven éve adta ki a Tattoo You című stúdióalbumát, amit a Boston Dynamics különleges módon igyekezett megünnepelni: a Spot robotkutyával leutánozták a frontember, Mick Jagger mozdulatait, aki a lenti videón az album első kislemezeként debütált Start Me Upot énekli. Ahhoz, hogy Spotból tökéletes Jagger-imitátort faragjanak, a robotkutyát egy karral is felszerelték, ami magához a robothoz hasonlóan teljesen automatizálható, és a tátogásnál valamivel hasznosabb dolgokra is használható: a szinte teljes mozgási szabadságot biztosító karral a Spot könnyedén képes tárgyakat felvenni, ajtókat kinyitni, kamerával felszerelve pedig a robottal való ellenőrzési feladatok lehetőségeit is jelentősen kiszélesíti.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
Szenzációs bejelentésre készül az Apple és az OpenAI
Szenzációs bejelentésre készül az Apple és az OpenAI
Úgy tűnik, hogy az OpenAI-nak egy fontos csatát sikerül megnyernie a Google-lel szemben.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.