Tökéletes Jagger-imitátor lett a Boston Dynamics robotkutyájából 2021 / 10 / 30 / Bobák Áron

A Rolling Stones negyven éve adta ki a Tattoo You című stúdióalbumát, amit a Boston Dynamics különleges módon igyekezett megünnepelni: a Spot robotkutyával leutánozták a frontember, Mick Jagger mozdulatait, aki a lenti videón az album első kislemezeként debütált Start Me Upot énekli. Ahhoz, hogy Spotból tökéletes Jagger-imitátort faragjanak, a robotkutyát egy karral is felszerelték, ami magához a robothoz hasonlóan teljesen automatizálható, és a tátogásnál valamivel hasznosabb dolgokra is használható: a szinte teljes mozgási szabadságot biztosító karral a Spot könnyedén képes tárgyakat felvenni, ajtókat kinyitni, kamerával felszerelve pedig a robottal való ellenőrzési feladatok lehetőségeit is jelentősen kiszélesíti.
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.