15 milliós fődíjat vihet haza a 24 órás programozói csapatverseny győztese

2023 / 06 / 21 / Támogatott Tartalom
15 milliós fődíjat vihet haza a 24 órás programozói csapatverseny győztese
Programozói Hackathont, vagyis közösségi kódolóversenyt szervez az ArubaCloud és az ITBUSINESS egyetemisták számára. A verseny célja a tehetséggondozás és a magas szakmai színvonalú versengés elősegítése, ahol a hallgatók lehetőséget kapnak tudásuk összemérésére és innovatív projektek fejlesztésére is.

Európa egyik vezető felhőszolgáltatója, az ArubaCloud, Magyarország vezető B2B informatikai kiadójával, az ITBUSINESS-szel együttműködve szervezi azt a programozói versenyt, amin aktív hallgatói státusszal rendelkező egyetemisták 3-5 fős csapatai vehetnek részt. A jelentkezési határidő július 31. eddig tudnak az esemény honlapján regisztrálni az érdeklődők.

A verseny fődíjaként az ArubaCloud 15 millió forint értékű startup támogatást ajánl fel a győztes csapatnak, amely segíti a nyerteseket vállalkozásuk elindításában.

A fődíj a jelentős összeg mellett egy különleges élményt is magában foglal: az első helyezettek az ArubaCloud jóvoltából, teljes ellátással utazhatnak a SuperBike Világbajnokság helyszínére.

A hackathon során a fiatal programozók tapasztalatot szerezhetnek az adott területen, valamint lehetőségük nyílik a mentoroktól és szakemberektől való tanulásra és visszajelzések hasznosítására. Az ITBUSINESS és az ArubaCloud közös célja az innováció előmozdítása és a tehetséges egyetemisták támogatása a technológiai szektorban.

A versenyen az a 6 darab, 3-5 fős csapat vehet részt, amelyeket a selejtező zsűrije az előzetesen benyújtott anyagaik alapján kvalifikált. A hackathonon bármilyen programnyelvben lehet dolgozni, saját eszköz (laptop) használata engedélyezett, de igény esetén a szervezők is tudnak számítógépet biztosítani. A csapatok az elvégzendő feladatot cloud környezetben kell, hogy kidolgozzák, az ehhez szükséges rendszert az ArubaCloud fogja biztosítani. A virtuális szerverekkel a versenyzőknek az esemény előtt lesz lehetősége megismerkedni, minden kapcsolódó technikai tudnivaló megtalálható a cég honlapján.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt az ArubaCloud, Európa egyik vezető felhőszolgáltatója, és az ITBUSINESS, Magyarország vezető B2B informatikai kiadója.

(Borítókép: Getty Images/Caia Image)


Lehet, hogy a mesterséges intelligencia épp az összeomlás szélén táncol
Lehet, hogy a mesterséges intelligencia épp az összeomlás szélén táncol
Úgy még a Skynetből sem lesz semmi, ha az egész modell még a világhódítás előtt összeomlik.
Elkészíthetővé vált a hipotetikus 120-as elem – a legnehezebb eddig mind közül
Elkészíthetővé vált a hipotetikus 120-as elem – a legnehezebb eddig mind közül
A 120-as rendszámú unbinilium egy feltételezett elem a periódusos rendszerben – most egy új módszerrel elkészíthetővé vált. A kísérletek jövőre indulnak, és siker esetén ez lesz a legnehezebb ember alkotta elem, ami nem kevés tudományos következtetés levonásához is elvezethet.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.