15 milliós fődíjat vihet haza a 24 órás programozói csapatverseny győztese

2023 / 06 / 21 / Támogatott Tartalom
15 milliós fődíjat vihet haza a 24 órás programozói csapatverseny győztese
Programozói Hackathont, vagyis közösségi kódolóversenyt szervez az ArubaCloud és az ITBUSINESS egyetemisták számára. A verseny célja a tehetséggondozás és a magas szakmai színvonalú versengés elősegítése, ahol a hallgatók lehetőséget kapnak tudásuk összemérésére és innovatív projektek fejlesztésére is.

Európa egyik vezető felhőszolgáltatója, az ArubaCloud, Magyarország vezető B2B informatikai kiadójával, az ITBUSINESS-szel együttműködve szervezi azt a programozói versenyt, amin aktív hallgatói státusszal rendelkező egyetemisták 3-5 fős csapatai vehetnek részt. A jelentkezési határidő július 31. eddig tudnak az esemény honlapján regisztrálni az érdeklődők.

A verseny fődíjaként az ArubaCloud 15 millió forint értékű startup támogatást ajánl fel a győztes csapatnak, amely segíti a nyerteseket vállalkozásuk elindításában.

A fődíj a jelentős összeg mellett egy különleges élményt is magában foglal: az első helyezettek az ArubaCloud jóvoltából, teljes ellátással utazhatnak a SuperBike Világbajnokság helyszínére.

A hackathon során a fiatal programozók tapasztalatot szerezhetnek az adott területen, valamint lehetőségük nyílik a mentoroktól és szakemberektől való tanulásra és visszajelzések hasznosítására. Az ITBUSINESS és az ArubaCloud közös célja az innováció előmozdítása és a tehetséges egyetemisták támogatása a technológiai szektorban.

A versenyen az a 6 darab, 3-5 fős csapat vehet részt, amelyeket a selejtező zsűrije az előzetesen benyújtott anyagaik alapján kvalifikált. A hackathonon bármilyen programnyelvben lehet dolgozni, saját eszköz (laptop) használata engedélyezett, de igény esetén a szervezők is tudnak számítógépet biztosítani. A csapatok az elvégzendő feladatot cloud környezetben kell, hogy kidolgozzák, az ehhez szükséges rendszert az ArubaCloud fogja biztosítani. A virtuális szerverekkel a versenyzőknek az esemény előtt lesz lehetősége megismerkedni, minden kapcsolódó technikai tudnivaló megtalálható a cég honlapján.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt az ArubaCloud, Európa egyik vezető felhőszolgáltatója, és az ITBUSINESS, Magyarország vezető B2B informatikai kiadója.

(Borítókép: Getty Images/Caia Image)


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Idén megnyílik az első humanoidgyár, ahol évente tízezer emberszerű robotot állíthatnak elő
Idén megnyílik az első humanoidgyár, ahol évente tízezer emberszerű robotot állíthatnak elő
A Digit robotot gyártó Agility Robotics tavaly kezdte építeni a gyárat, ahol emberek és robotok együtt készítik el a humanoidokat.
Ez a drón 250 méterről leolvassa egy autó rendszámát, és önállóan repül teljes sötétségben is
Ez a drón 250 méterről leolvassa egy autó rendszámát, és önállóan repül teljes sötétségben is
Az eszköz teljes sötétségben is képes az önálló repülésre, az akadályok elkerülésére, 5 kilométeres távolságból is beazonosít egy autót, 250 méterről pedig akár a rendszámot is leolvassa.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.