1816 konténer hullott az óceánba, köztük sokban veszélyes anyagok voltak 2020 / 12 / 12 / Justin Viktor

A japán lobogó alatt közlekedő ONE Apus konténerszállító teherhajó 1816 konténert veszített el, miután november 30-án a Csendes-óceánon erős viharba került. A hajó december 8-án futott be Kobe japán kikötőjébe, ahol a hajózás történetének második legnagyobb rakományveszteségét voltak kénytelenek elkönyvelni, mintegy 50 millió dollár értékben. A Kaliforniába tartó teherhajó a Csendes-óceán északi részén került viharba, az elvesztett konténerekben veszélyes áru is volt bőven, köztük 54-ben tűzijáték, 8-ban akkumulátorok és kettőben etanolt szállítottak. A hajó rakományának negyede odaveszett, ami a legsúlyosabb rakomány-veszteség 2013 óta. A rekordot a Mol Comfort teherhajó 2013-as elsüllyedése tartja. (Kép: Youtube)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Különös hatással van a Mars a földi óceánok mélyére
Különös hatással van a Mars a földi óceánok mélyére
A Föld és a Mars kozmikus keringője hatással van a földi óceán mélyére, ami a klímaváltozás szempontjából is tartogathat jó hírt.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.



This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.