24 órás élő közvetítésben járhatjuk be a fotelben ülve Budapestet 2020 / 05 / 13 / Bobák Áron

Bár a koronavírus-járvány a jelek szerint lassan alábbhagy, Budapesten egyelőre még mindig csak indokolt esetben lehet utcára menni. Ha valakinek már nagyon hiányzik, hogy céltalanul csatangoljon a városban, annak a Telekom akciója nyújthat némi vigaszt, akik élő adásban, 24 órán keresztül járják be a fővárost a Citadellától a Kopaszi-gátig, a Normafától a Gellért hegyig. Az adás szerda délben kezdődött, és csütörtök délig tart, de természetesen visszatekerhető, így azok sem maradnak le semmiről, akik lecsúsztak az első néhány óráról. (Borítókép: Pixabay)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Az amerikai férfi, aki minden emberi arcot groteszk szörnynek lát
Az amerikai férfi, aki minden emberi arcot groteszk szörnynek lát
A férfi két évvel ezelőtt kezdte el az emberi arcokat szörnypofáknak látni – mindennek hátterében egy bizarr betegség áll.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.