24 órás élő közvetítésben járhatjuk be a fotelben ülve Budapestet 2020 / 05 / 13 / Bobák Áron

Bár a koronavírus-járvány a jelek szerint lassan alábbhagy, Budapesten egyelőre még mindig csak indokolt esetben lehet utcára menni. Ha valakinek már nagyon hiányzik, hogy céltalanul csatangoljon a városban, annak a Telekom akciója nyújthat némi vigaszt, akik élő adásban, 24 órán keresztül járják be a fővárost a Citadellától a Kopaszi-gátig, a Normafától a Gellért hegyig. Az adás szerda délben kezdődött, és csütörtök délig tart, de természetesen visszatekerhető, így azok sem maradnak le semmiről, akik lecsúsztak az első néhány óráról. (Borítókép: Pixabay)
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Elon Musk vállalata megkapta az engedélyt, hogy chipeket ültessen az emberek agyába
Elon Musk vállalata megkapta az engedélyt, hogy chipeket ültessen az emberek agyába
A Neuralink reményei szerint az általuk fejlesztett agy-számítógép interfész segít majd a lebénult embereknek abban, hogy a gondolataikkal irányíthassák a számítógépet.
Meglepő összefüggést találtak az internethasználat és a demencia kialakulása között
Meglepő összefüggést találtak az internethasználat és a demencia kialakulása között
Azt vizsgálták, hogy az internethasználat mértéke miképpen befolyásolja a demencia kialakulásának az esélyét 50 és 65 éves egyének esetén.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.