A Dyson első hordható eszköze különös kombinációja a légtisztítónak és aktív zajszűrős fülhallgatónak 2022 / 03 / 31 / Bobák Zsófia

A Dyson brit technológiai vállalat neve leginkább a háztartási eszközeiről, különösen a porszívóiról és légtisztító készülékeiről vált ismertté, a cég viszont most a szórakoztató technológia területére is kiterjeszti a hatókörét és lerántotta a leplet első viselhető termékéről, a légtisztítós fülhallgatóról. A Dyson Zone a bemutató videók tanúsága szerint speciális módon ötvözi a két különálló eszközt: a kompresszorok és a port magukhoz vonzó elektrosztatikus filterek a fülhallgatók külső részén kaptak helyet, ahonnan a városi szennyezésektől megtisztított levegő egy csatornán át közvetlenül az orrlyukak elé jut, levegőbuborékot képezve. A fülhallgató aktív zajszűrős technológiája eliminálja a zavaró utcai hangokat, a repülőgépek és építési munkálatok zaját, a fülhallgató és a légtisztító rendszer kombinációja így egyszerre nyújt megoldást a levegő-, és a zajszennyezésre is. A hat évvel ezelőtt kezdődő fejlesztési fázis első időszakában a tervek még egy háton hordható táskában elhelyezett motorral kiegészített légtisztító maszkról szóltak, de később körvonalazódott a sokkal praktikusabb és könnyebben viselhető eszköz végső formája. A Dyson Zone valamikor ősztől lesz elérhető a cég boltjaiban és webshopjában, a pontos időpont országonként különbözhet.
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.