A Facebook legújabb ötlete a feje tetejére állítja azt, ahogy dolgozunk 2020 / 10 / 12 / Bobák Áron
Az elmúlt hónapokban rengeteg embernek kellett egyik pillanatról a másikra hozzászoknia, hogy többé nem kell bejárnia a munkahelyére, és bár az otthoni munkának is megvannak a maga előnyei, valószínűleg sokaknak hiányzik az irodai környezet. Erre nyújthat megoldást a szeptemberben bemutatott “Infinite Office”, amellyel egy virtuális irodában végezhetjük a napi teendőinket. A koncepció az Oculus Quest VR-szemüvegre épül, amely a kamerái segítségével képes kivetíteni a valódi környezetünket a virtuális valóságra, és arra is lehetőséget ad, hogy egy valódi billentyűzeten dolgozzunk, miközben a VR-ben annak digitális mását látjuk. Az új funkció a Facebook szerint 2020 végétől lesz elérhető.
Először vagy itt? Ez itt a Rakéta!
Olvasd el főszerkesztőnk beköszönőjét, mire számíthatsz tőlünk!
AKCIÓS ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK BUDAPESTEN AKÁR 27 915 000 Ft-tól. TÉLI AKCIÓ A CORDIÁTÓL
Legyen a leggyorsabbak között, és szerezze meg álmai otthonát egyedülálló kedvezménnyel! 2020. december 31-ig kiemelt kedvezménnyel, akár 9% árelőnnyel vásárolhatja meg az ideális lakást kínálatunkból.
Ezek is érdekelhetnek

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.