A Facebook legújabb ötlete a feje tetejére állítja azt, ahogy dolgozunk 2020 / 10 / 12 / Bobák Áron

Az elmúlt hónapokban rengeteg embernek kellett egyik pillanatról a másikra hozzászoknia, hogy többé nem kell bejárnia a munkahelyére, és bár az otthoni munkának is megvannak a maga előnyei, valószínűleg sokaknak hiányzik az irodai környezet. Erre nyújthat megoldást a szeptemberben bemutatott “Infinite Office”, amellyel egy virtuális irodában végezhetjük a napi teendőinket. A koncepció az Oculus Quest VR-szemüvegre épül, amely a kamerái segítségével képes kivetíteni a valódi környezetünket a virtuális valóságra, és arra is lehetőséget ad, hogy egy valódi billentyűzeten dolgozzunk, miközben a VR-ben annak digitális mását látjuk. Az új funkció a Facebook szerint 2020 végétől lesz elérhető.
1 éves ROADSTER előfizetés + Renoir – A Festő és Modelljei kiállítás páros belépőjegy: 12 990 Ft
Válassz egyet a ROADSTER magazin szuper előfizetési ajánlatai közül!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Kína valódi
Kína valódi "láthatatlanná tévő köpönyeget" fejlesztett állítólag
Olyan, mint a Harry Potterben, már ha igaz. A láthatatlanná tévő technológia viszont ennek köszönhetően nagy pillanatokat él meg, mivel egy kanadai cég is hasonló terméket fejlesztett. Csak győzze az ember szétszálazni, hogy éppen ki és miért akar láthatatlan lenni!
Célegyenesbe ért az EU mesterséges intelligenciáról szóló jogszabálya
Célegyenesbe ért az EU mesterséges intelligenciáról szóló jogszabálya
Megszületett a megállapodás az Európai Parlament és a Tanács között a mesterséges intelligenciával (MI) kapcsolatos törvényjavaslatról, amelynek célja, hogy az MI Európában biztonságos legyen, ne sértse az emberek alapvető jogait, ugyanakkor a technológia fejlődését is segítse.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.