A Facebook legújabb ötlete a feje tetejére állítja azt, ahogy dolgozunk 2020 / 10 / 12 / Bobák Áron

Az elmúlt hónapokban rengeteg embernek kellett egyik pillanatról a másikra hozzászoknia, hogy többé nem kell bejárnia a munkahelyére, és bár az otthoni munkának is megvannak a maga előnyei, valószínűleg sokaknak hiányzik az irodai környezet. Erre nyújthat megoldást a szeptemberben bemutatott “Infinite Office”, amellyel egy virtuális irodában végezhetjük a napi teendőinket. A koncepció az Oculus Quest VR-szemüvegre épül, amely a kamerái segítségével képes kivetíteni a valódi környezetünket a virtuális valóságra, és arra is lehetőséget ad, hogy egy valódi billentyűzeten dolgozzunk, miközben a VR-ben annak digitális mását látjuk. Az új funkció a Facebook szerint 2020 végétől lesz elérhető.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
Már letölthető az alkalmazás, ami 2025-től kiváltja a fizikai okmányainkat
Már letölthető az alkalmazás, ami 2025-től kiváltja a fizikai okmányainkat
Az okostelefonokra letölthető Digitális Állampolgár alkalmazás az ígértek szerint két éven belül teljesen ki fogja váltani a személyes ügyintézést, de már szeptembertől is használhatjuk olyan dolgokra, mint például a személyazonosságunk igazolása vagy a dokumentumok elektronikus aláírása.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.