A Ford különleges automata elektromos töltőrendszert fejlesztett 2022 / 07 / 23 / Bobák Zsófia

A Ford robotizált elektromos autó töltőrendszere a mozgássérültek segítésének céljával készült: a telefonról indítható FordPass applikációval működésbe hozott gép automatikusan csatlakozik az autóra, amelyen a töltőnyílás fedele szintén magától, emberi beavatkozás nélkül nyílik fel, így a jármű tulajdonosának sokkal kevesebb idejébe és energiájába kerül a művelet elvégzése. A Ford a robotot jelenleg Németországban teszteli való életbeli körülmények között, de a jövőben további fejlesztéseket terveznek a rendszert illetően: az elképzelés szerint az autók maguktól (persze az utasítás kiadása után) találnak el a töltőpontokhoz és önállóan térnek vissza, mindeközben a sofőrnek nem is szükséges a járműben tartózkodnia. (Fotó: Ford of Europe)
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Olaszországban épülhet fel az első kereskedelmi hyperloop
Olaszországban épülhet fel az első kereskedelmi hyperloop
A Hyper Transfer projekt hivatalosan is elkezdődött. Az olasz hyperloop Velence és Padova között üzemel majd.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.