A Gmail-ből küldesz SMS-t? Így késleltesd tetszőleges időpontra

2021 / 04 / 25 / Perei Dóra
A Gmail-ből küldesz SMS-t? Így késleltesd tetszőleges időpontra
Az androidos készülékeken az alap szoftverkínálat részét képező, SMS és MMS üzeneteket is kezelő Google Messages új funkcióval bővült, nevezetesen az üzenetek késleltetésével. Szerencsénkre ráadásul nem csupán öt, esetleg tíz perces időkorlátról beszélünk, hanem bármilyen tetszőleges dátumot kiválaszthatunk.

Kezdésként nyissunk egy új beszélgetést a Google Messages applikációban. Válasszuk ki a címzettet, pötyögjük be mondanivalónkat, majd pár másodpercig tartsuk lenyomva a küldésre szolgáló kis nyíl gombot a jobb alsó sarokban.

A felugró ablakban aztán kiválaszthatunk egy aznapi, egy holnapi, vagy egy még későbbi időpontot is. Ha ez megvan, mentsük el az időpontot, és nyomjuk meg a 'Küldés' gombot.

(Forrás: Wired, Címlakép: Unsplash/Christian_Wiediger)

További cikkek a témában:

Látványosan jobban fordít magyarra a Google Fordító vetélytársa A már magyarul is elérhető DeepL-lel 23 másik nyelvről és nyelvre fordíthatunk le szövegeket.

Hat kevésbé ismert Gmail-es trükk, ami könnyebbé teszi a munkát Pár kattintással megvédhetjük leveleinket az illetéktelen kíváncsiskodóktól,  növelhetjük a küldési időkorlátot és létrehozhatunk saját billentyűkombinációkat.

A Google tippjei koronavírus-csalások ellen A Gmail naponta 100 millió adathalász levelet szűr ki. 18 millió ebből a járvánnyal kapcsolatos.


Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Egy elírás miatt lepleződött le az Észak-Amerikát védő katonai szervezet titkos telefonszáma
Egy elírás miatt lepleződött le az Észak-Amerikát védő katonai szervezet titkos telefonszáma
1955-ben megcsörrent a piros telefon a Kontinentális Légvédelmi Parancsnokságon, de a vonal másik végén nem a Pentagon volt.
Milliók vakarták a fejüket, hogy hogyan jöhetett létre a fotó, amin egy nő háromféleképpen tartja a kezét
Milliók vakarták a fejüket, hogy hogyan jöhetett létre a fotó, amin egy nő háromféleképpen tartja a kezét
A megoldás pofonegyszerű, mégis nagyon nehéz rájönni.
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.