A Halál-völgyben tesztelték a legújabb holdjárót 2022 / 03 / 12 / Bobák Áron

A Venturi Astrolabnak ehhez ráadásul nem kisebb nevet sikerült megnyernie, mint a NASA legendás asztronautáját, Chris Hadfieldet, aki az erről készített videó tanúsága szerint igencsak elégedett volt a látottakkal. A Flexible Logistics and Exploration (FLEX) holdjáró már kifejezetten a NASA tervezett Artemis-misszóihoz készült, ennek megfelelően pedig több célra is használható. A távirányítással vezérelhető jármű akár emberi beavatkozás nélkül is képes fel- és lepakolni a leszállóegységgel érkező rakományokat, emellett manuális irányítással két asztronauta is utazhat vele egyszerre.
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.