A Hankook megalkotta a robotizált kereket, ami autó nélkül is működik 2022 / 10 / 10 / Bobák Zsófia

A Hankook Tire bemutatta a városok újraformálásáról szóló vízióját, amelynek szerves részét képezi az utakon való közeledés új lehetőségeinek feltérképezése is. A koncepció szerint a robotizált platformok az épületeken belül és kívül mindenhol megjelennének: átlátszó podok szállítanák az embereket akár az irodákban, akár az utakon, a különféle terek új módszer szerinti felhasználásának jegyében. A Wheelbot nevű önjáró és 360 fokban forduló kerék az Urban Reshaping 2022 projekt első eleme, amelyet a gyakorlatban is megalkottak. A kerekek az elképzelés szerint a jövőben bármilyen újrakonfigurálható elrendezésben használhatóak lesznek és lehetőséget adnak arra, hogy a járművek egészen rugalmas módon közlekedjenek az utakon, könnyedén irányt váltva és gond nélkül parkolva a legtömöttebb utcákon is. A robotkereket, akárcsak a Hankook többi koncepció platformját, mesterséges intelligencia vezérelte rendszerrel is ellátták, így az irányítás vagy rajban dolgozás feladatát is rájuk lehet bízni. (Fotó: Hankook)
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A halaknak valóban nincs hasznára a bicikli, nekünk viszont igen – akár a víz alatt is.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.