A jövő mobilitása – oktatófilm a jövő közlekedési lehetőségeiről diákoknak 2021 / 04 / 22 / Felkai Ádám

A Fenntarthatósági Témahét célja a jövő generációinak szemléletformálása a fenntartható, környezettudatos gondolkodás szempontjából. A lent megtekinthető kisfilm edukációs céllal mutatja be a városi és elővárosi elektromobilitási lehetőségeket, a közösségi közlekedési megoldásokat, carsharinget – mindezt a zéró károsanyag-kibocsátás jegyében. A filmet egyébként ezekben a napokban rengeteg általános- és középiskolában bemutatják, de ha a gyerekünk lemaradt volna róla, vagy a mi iskolánkba nem jutott el a híre, hát itt a remek alkalom a megtekintésére. A filmet a megrendelő, a Jövő Mobilitása Szövetség tudtával és beleegyezésével osztjuk meg, köszönjük nekik!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Hogyan működhetne fenntarthatóan a világ tizedik legkisebb országa?
Hogyan működhetne fenntarthatóan a világ tizedik legkisebb országa?
Málta ambíciózus terveiről szólt a legutóbbi Kávézó a világ végén, a radiocafén.
Hatalmas segélyforrást hoztak létre az ENSZ klímakonferenciáján
Hatalmas segélyforrást hoztak létre az ENSZ klímakonferenciáján
Nagy bejelentéssel indult az ENSZ klímakonferenciája, de a neheze még hátra van
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.