A jövő mobilitása – oktatófilm a jövő közlekedési lehetőségeiről diákoknak 2021 / 04 / 22 / Felkai Ádám

A Fenntarthatósági Témahét célja a jövő generációinak szemléletformálása a fenntartható, környezettudatos gondolkodás szempontjából. A lent megtekinthető kisfilm edukációs céllal mutatja be a városi és elővárosi elektromobilitási lehetőségeket, a közösségi közlekedési megoldásokat, carsharinget – mindezt a zéró károsanyag-kibocsátás jegyében. A filmet egyébként ezekben a napokban rengeteg általános- és középiskolában bemutatják, de ha a gyerekünk lemaradt volna róla, vagy a mi iskolánkba nem jutott el a híre, hát itt a remek alkalom a megtekintésére. A filmet a megrendelő, a Jövő Mobilitása Szövetség tudtával és beleegyezésével osztjuk meg, köszönjük nekik!
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Az EU előírta az olcsóbb, akár jótálláson túli szervizelést
Az EU előírta az olcsóbb, akár jótálláson túli szervizelést
Az Európai Parlament megszavazta a javaslatot, ami két éven belül lép életbe a tagországokban.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.