A Jurassic Park III. jóslata igaznak bizonyult, a Spinoasurus ideje nagy részében vízben élhetett 2020 / 05 / 01 / Justin Viktor

A T-rexnél is hatalmasabb Spinosaurus dinoszauruszról (nevének jelentése „tüskésgyík” vagy „hátgerinces gyík”) kiderülni látszik, hogy valójában legalább részben úszó ragadozó lehetett, amely vízben tartózkodva uszonyszerű farkával hajtotta magát előre. A felfedezés évtizedes vitát zárhat le arról, hogy a Spinosaurus életének mekkora részét töltötte a vízben, és mennyire támaszkodhatott a vízi zsákmányra. Nizar Ibrahim paleontológus a Szaharában található ásatási helyszínen személyesen számol be a felfedezésről, és leírja meghökkentését is az egyedi farokcsontok láttán, amelyeket a szikla és a homok alatt találtak. (Kép: Pixabay)
Gamernek keresel karácsonyi ajándékot? Mondjuk a tuti tippeket!
Ha nem szoktál játszani, akkor gamer barátodnak vagy családtagodnak karácsonyi ajándékot választani extra kihívást jelent, ezért az Acer segítségével mondunk öt tippet, amivel sikert arathatsz.
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Egy kutatóhajó a világ legnagyobb jéghegyének útjába került, így sikerült videóra venni
Egy kutatóhajó a világ legnagyobb jéghegyének útjába került, így sikerült videóra venni
Az A23a közvetlen közelében haladt el az RSS Sir David Attenborough, a találkozást a kutatók meg is örökítették.
Az emberiség szén-dioxid-kibocsátását méri majd az űrből az ESA új műholdja
Az emberiség szén-dioxid-kibocsátását méri majd az űrből az ESA új műholdja
Az Európai Űrügynökség (ESA) CO2M nevű küldetése a világon elsőként fogja mérni, hogy mennyi szén-dioxid kerül a légkörbe kifejezetten az emberi tevékenység következtében.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.