A Jurassic Park III. jóslata igaznak bizonyult, a Spinoasurus ideje nagy részében vízben élhetett 2020 / 05 / 01 / Justin Viktor

A T-rexnél is hatalmasabb Spinosaurus dinoszauruszról (nevének jelentése „tüskésgyík” vagy „hátgerinces gyík”) kiderülni látszik, hogy valójában legalább részben úszó ragadozó lehetett, amely vízben tartózkodva uszonyszerű farkával hajtotta magát előre. A felfedezés évtizedes vitát zárhat le arról, hogy a Spinosaurus életének mekkora részét töltötte a vízben, és mennyire támaszkodhatott a vízi zsákmányra. Nizar Ibrahim paleontológus a Szaharában található ásatási helyszínen személyesen számol be a felfedezésről, és leírja meghökkentését is az egyedi farokcsontok láttán, amelyeket a szikla és a homok alatt találtak. (Kép: Pixabay)
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.