A lélegző számítógép ventilátorok nélkül hűti magát 2021 / 07 / 06 / Bobák Zsófia

Matt Perks tervezte azt az innovatív számítógépet, amely távolról sem hasonlít a megszokott PC-kre, inkább valamilyen high-tech dísztárgynak tűnik, miközben zajos ventilátorok nélkül képes működtetni a játékosok számára felszerelt gépet. A tervező a legújabb RTX 3080 grafikus kártyával és AMD Ryzen 9 5950X processzorral látta el a rendszert, és ezen tesztelte a hűtési módszer hatékonyságát, ami nem túl nagy megterhelés mellett 60-62 Celsius-fokon tartotta a felszerelést. Ezt egy állandó mozgásban lévő, mágneses technológiával működtetett "légzőrendszerrel" kivitelezte, amely a hidegebb levegőt a fent elhelyezett egységek irányába löki, másodpercenként egyszer, az elhasznált, felmelegedett levegő pedig a szellőzőn át távozik. A videón látható az egész összeszerelési folyamat, így a gép akár otthon is felépíthető, ha valaki igazán egyedi számítógépet szeretne magának otthonra és nem a minimalista dizájn híve. (Forrás : PCGamer)
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.