A robotok még lassan kosaraznak, de egy büntetőpárbajra már nem érdemes kihívni őket 2021 / 07 / 26 / Bobák Áron

A tokiói olimpia harmadik napján a francia kosárlabda-válogatott nagy meglepetésre legyőzte a legyőzhetetlennek hitt "Dream Teamet", de a meccs nem csak az NBA-sztárokat felvonultató amerikai csapat kudarcáról marad emlékezetes. A félidei szünetben ugyanis egy kétméter magas robot gördült be a Saitama Super Arena pályájára, amely először csak büntetőből, majd a hárompontos vonalról és végül a félpályáról is bizonyította, hogy egyszerűen képtelen hibázni. A robotot egyébként Cue3-nak hívják és a Toyota mutatta be még 2019-ben, azóta pedig egy Guinness-rekordot is megdöntött, amikor 6,5 óra alatt összesen 2020 büntetőt dobott be egymás után. Ha valaki le akarná szerződtetni a csapatába, annak az Alvark Tokyóval kell leülnie tárgyalni, ugyanis a robot a tokiói profi kosárlabdacsapat tiszteletbeli tagja. (Borítókép: Gregory Shamus/Getty Images)
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
A Microsoft véletlenül kiszivárogtatta, hogy mik a tervei az Xbox-szal, de még azt is, hogy felvásárolnák a Nintendót
A Microsoft véletlenül kiszivárogtatta, hogy mik a tervei az Xbox-szal, de még azt is, hogy felvásárolnák a Nintendót
Rossz fájlokat tölthettek fel a bíróságnak egy perhez kapcsolódóan.
Elon Musk vállalata megkapta az engedélyt, hogy chipeket ültessen az emberek agyába
Elon Musk vállalata megkapta az engedélyt, hogy chipeket ültessen az emberek agyába
A Neuralink reményei szerint az általuk fejlesztett agy-számítógép interfész segít majd a lebénult embereknek abban, hogy a gondolataikkal irányíthassák a számítógépet.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.