A robotok még lassan kosaraznak, de egy büntetőpárbajra már nem érdemes kihívni őket 2021 / 07 / 26 / Bobák Áron

A tokiói olimpia harmadik napján a francia kosárlabda-válogatott nagy meglepetésre legyőzte a legyőzhetetlennek hitt "Dream Teamet", de a meccs nem csak az NBA-sztárokat felvonultató amerikai csapat kudarcáról marad emlékezetes. A félidei szünetben ugyanis egy kétméter magas robot gördült be a Saitama Super Arena pályájára, amely először csak büntetőből, majd a hárompontos vonalról és végül a félpályáról is bizonyította, hogy egyszerűen képtelen hibázni. A robotot egyébként Cue3-nak hívják és a Toyota mutatta be még 2019-ben, azóta pedig egy Guinness-rekordot is megdöntött, amikor 6,5 óra alatt összesen 2020 büntetőt dobott be egymás után. Ha valaki le akarná szerződtetni a csapatába, annak az Alvark Tokyóval kell leülnie tárgyalni, ugyanis a robot a tokiói profi kosárlabdacsapat tiszteletbeli tagja. (Borítókép: Gregory Shamus/Getty Images)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A META AI-ja azt állítja, gyereke lett
A META AI-ja azt állítja, gyereke lett
Aki ráadásul egyszerre nagyon tehetséges és fogyatékkal élő is.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.