A Semmelweis Egyetem érthetően elmagyarázza ebben a videóban, hogy mi a különbség vírus és baktérium közt 2021 / 04 / 09 / Felkai Ádám

A vírus és a baktérium egyaránt képes megbetegíteni a szervezetet, ugyanakkor a kettő között esszenciális különbségek akadnak, melyek nem csak a betegség lefolyására, de a gyógyíthatóságra is kihatással vannak. A Semmelweis Egyetem Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatósága ezért is készítette ezt a videót, hogy bemutassa a legfőbb különbséget, méghozzá érthető módon – mivel, mint írják, a vírusok és baktériumok összetévesztése komoly egészségügyi kockázattal járhat. A videó tartalmát az intézmény szakértői lektorálták.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Az amerikai férfi, aki minden emberi arcot groteszk szörnynek lát
Az amerikai férfi, aki minden emberi arcot groteszk szörnynek lát
A férfi két évvel ezelőtt kezdte el az emberi arcokat szörnypofáknak látni – mindennek hátterében egy bizarr betegség áll.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.