A szuperképességek léteznek - Isao Machii a villámgyors szamuráj 2020 / 08 / 14 / Justin Viktor

Isao Machii 1973-ban született, vagyis idén 47 éves japán harcművész, és közöttük is az egyik leghíresebb. A reflexei olyan lenyűgözőek, hogy karddal képes kettévágni egy rá kilőtt légfegyver lövedéket, ami óriási 158,29 kilométer per óra sebességgel halad, vagy egy 850 kilométer per órával haladó teniszlabdát (ami az előző után már csak ujjgyakorlat ugye) és ő tartja a 3 perc alatt ejtett legtöbb kardvágás rekordját is egy szalmamatracon, ami nem kevesebb, mint 252. Az őt vizsgáló tudósok számára nem teljesen világos, hogy miként képes mindezt megtenni, de úgy tűnik, hogy más sebességgel dolgozza fel azt amit lát, mint a normális emberek. Bárhogyan is legyen, a teljesítménye lenyűgöző. (Kép: Isao Machii)  
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.