A szuperképességek léteznek - Isao Machii a villámgyors szamuráj 2020 / 08 / 14 / Justin Viktor

Isao Machii 1973-ban született, vagyis idén 47 éves japán harcművész, és közöttük is az egyik leghíresebb. A reflexei olyan lenyűgözőek, hogy karddal képes kettévágni egy rá kilőtt légfegyver lövedéket, ami óriási 158,29 kilométer per óra sebességgel halad, vagy egy 850 kilométer per órával haladó teniszlabdát (ami az előző után már csak ujjgyakorlat ugye) és ő tartja a 3 perc alatt ejtett legtöbb kardvágás rekordját is egy szalmamatracon, ami nem kevesebb, mint 252. Az őt vizsgáló tudósok számára nem teljesen világos, hogy miként képes mindezt megtenni, de úgy tűnik, hogy más sebességgel dolgozza fel azt amit lát, mint a normális emberek. Bárhogyan is legyen, a teljesítménye lenyűgöző. (Kép: Isao Machii)  
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Hány ember élt eddig összesen a világon?
Hány ember élt eddig összesen a világon?
"Ahány ember él ma, mind mögött harminc szellem sorakozik; ez az élők és holtak számaránya. Az idők hajnala óta nagyjából-egészéből százmilliárd ember taposta a Föld nevű bolygót." - írta Arthur C. Clarke az 1968-ban megjelent Űrodisszeia című könyvének nyitányában. Igaza volt az írónak? És hogyan változtak azóta a becslések?
Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.