A Tesla váratlanul közzétett egy videót az elektromos kamionjáról 2021 / 03 / 15 / Bobák Áron

A Tesla Semiről jó ideje nem lehetett semmit hallani azon kívül, hogy folyamatosan csúszik az értékesítés kezdete, de a Tesla most megtörte a hallgatást. A gyártó által Twitteren közzétett videón az látható, ahogyan az elektromos kamion a Tesla fremonti gyárának tesztpályáján köröz, az Electrec feltételezése szerint pedig már minden bizonnyal az új, szeptemberben bejelentett 4680-as akkumulátorcella lehet benne, ami Elon Musk szerint mind kapacitásban, mind teljesítményben jelentősen felülmúlja azokat az akkumulátorokat, amiket eddig használtak. A Tesla Semit eredetileg 2019-ben akarták piacra küldeni, amit később 2020 végére toltak, a legújabb hírek szerint pedig valamikor idén év vége felé indul el az értékesítése.
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.