A Tesla váratlanul közzétett egy videót az elektromos kamionjáról 2021 / 03 / 15 / Bobák Áron

A Tesla Semiről jó ideje nem lehetett semmit hallani azon kívül, hogy folyamatosan csúszik az értékesítés kezdete, de a Tesla most megtörte a hallgatást. A gyártó által Twitteren közzétett videón az látható, ahogyan az elektromos kamion a Tesla fremonti gyárának tesztpályáján köröz, az Electrec feltételezése szerint pedig már minden bizonnyal az új, szeptemberben bejelentett 4680-as akkumulátorcella lehet benne, ami Elon Musk szerint mind kapacitásban, mind teljesítményben jelentősen felülmúlja azokat az akkumulátorokat, amiket eddig használtak. A Tesla Semit eredetileg 2019-ben akarták piacra küldeni, amit később 2020 végére toltak, a legújabb hírek szerint pedig valamikor idén év vége felé indul el az értékesítése.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A Csillagok Háborújából érkezett a lábakkal rendelkező jármű, ami egy napon az ajtónk előtt is megjelenhet
A Csillagok Háborújából érkezett a lábakkal rendelkező jármű, ami egy napon az ajtónk előtt is megjelenhet
A lábakkal ellátott autonóm egykerekűt többek között a Csillagok Háborúja Tsemu-6 járműve ihlette. A jövőbeli felhasználási köre még nem egyértelmű, de néhány plusz kiegészítővel akár házhozszállító robotként is lehet alkalmazni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.