A Waymo biztonsági sofőr nélküli önvezető autói már San Franciscóban is szállítanak utasokat 2022 / 04 / 02 / Bobák Zsófia

Az Alphabet önvezető autókra specializálódott részlege, a Waymo körülbelül egy évtizede teszteli önvezető autóit (eleinte még a Google önvezető autó projektjeként), mára pedig két helyszínen, az arizonai Phoenix városában és San Franciscóban is jelen vannak egy jelentősebb flottával. A cég március 30-án jelentette be, hogy immár San Francisco útjain is elindítja a biztonsági sofőr nélküli, teljes mértékben autonóm módon közlekedő járművei utasszállító szolgáltatását, amelyeket azonban egyelőre nem tesznek elérhetővé a nagyközönség számára, a szolgáltatást csak a Waymo alkalmazottai használhatják. Az, hogy hogyan boldogul az ötödik generációs Waymo Driver a városi utakon, kerékpárosok és gyalogosok között, a cég által közzétett videóból kiderül.
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben.
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
memoQ Lányok napja: a pályaválasztásról – nem csak lányoknak
Véget ért a memoQ  Lányok napja, ami 2019 óta segíti a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy igazán kiteljesedjenek karrierjükben. Szenzitíven és nyitottan álltak a fiatalokhoz, kérdezték őket a digitális trendekről is: a TikTok az új YouTube, a Facebook régóta a boomereké, chatelni pedig már csak Instagramon szokás – beszámoló
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A víz alatti biciklivel olyan gyorsan úszhatunk, mint a halak
A halaknak valóban nincs hasznára a bicikli, nekünk viszont igen – akár a víz alatt is.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.