A WHO megnyugatja a gyerekeket: a Mikulás immunis a koronavírusra 2020 / 12 / 24 / Felkai Ádám

A WHO szakértője, dr. Maria Van Kerkhove valószínűleg rengeteg gyereket nyugtat meg a szervezet most kiadaott tájékoztató videójában azzal, hogy a Mikulás, aki az angolszász területen ma este az ajándékokat hozza, nincs veszélyben a világjárványtól, mivel immunis rá. A szakértő hozzáteszi, hogy nemrég beszélt is vele, és a Mikulás megerősítette, hogy jól van. Sőt Mikulásné (vagy másképp Télanyó) sem panaszkodhat, ugyanakkor elég elfoglalt jelenleg. Maria Van Kerkhove hozzáteszi, hogy a távolságtartás és a járványügyi intézkedések betartása ettől még fontos ilyenkor is, szóval a gyerekek hallgassanak szüleikre. Valószínűleg mi is fellélegezhetünk, hiszen ha a Mikulást nem veszélyezteti a vírus, akkor nyilván a Jézuskát sem fogja. (Címlapkép: Pixabay)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Drámain változnak az egészségügyi trendek: új vezető betegséget azonosítottak a világban
Drámain változnak az egészségügyi trendek: új vezető betegséget azonosítottak a világban
A korábbi vezető betegség globálisan a szív- és érrendszeri megbetegedések együttese volt.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.