A WHO mindenkinek érthetően magyarázza el a lényeget ebben a videóban a koronavírusról 2020 / 02 / 01 / Felkai Ádám

Kétszáz felett a halálos áldozatok száma, tízezer felett az ismert fertőzéses esetek. A németországi fertőzöttek esetéből kiderült, hogy a vírus a lappangási időszakban is terjed, az Egyesült Államok is egészségügyi vészhelyzetet vezetett be nem sokkal a WHO után. Az Egészségügyi Világszervezet most higgadtan, mindenki számára érthető mód mutatja be a 2019-nCoV néven ismert vírus felépítését, működését és terjedését, valamint azt is, hogy mit tehetünk ellene. Forrás: CNN
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
A memoQ az egyik legnépszerűbb fordítástámogató szoftver a szakmabeliek körében, a 10.1-es verzió óta pedig a szoftver webes változata már a képernyő-felolvasó programokkal is kompatibilis, így biztosítva, hogy a vakok és gyengénlátók is önállóan, külső segítség nélkül tudják használni a szolgáltatást.
Hány ember élt eddig összesen a világon?
Hány ember élt eddig összesen a világon?
"Ahány ember él ma, mind mögött harminc szellem sorakozik; ez az élők és holtak számaránya. Az idők hajnala óta nagyjából-egészéből százmilliárd ember taposta a Föld nevű bolygót." - írta Arthur C. Clarke az 1968-ban megjelent Űrodisszeia című könyvének nyitányában. Igaza volt az írónak? És hogyan változtak azóta a becslések?
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.