Aki fél a Boston Dynamics robotkutyájától, nézze meg ezt a videót!

2020 / 02 / 17 / Rácz Tamás
Aki fél a Boston Dynamics robotkutyájától, nézze meg ezt a videót!
Végre valaki arra használja a négylábú robotot, amire való: húzat vele egy kocsit!

Szó se róla, az első kísérleti prototípusok óta van valami nyugtalanító ebben a jószágban, ahogy a négy mechanikus lábán gépiesen (naná), látszólag megállíthatatlanul tör előre bármilyen terepen. Nincs arca, nincs szeme, még farka sincs, hogy barátságosan csóválja megnyugtatásul. Aki pedig látta a Black Mirror vonatkozó epizódját, időnként biztos felébred egy nehezebb vacsora után arra, hogy egy ilyen marcangolja. (A filmből itt nézhet meg egy csodás kivonatot, aki túl nyugodtan alszik.)

No de nem így Adam Savage, az egykori mítoszromboló. Ő inkább fogta a robotkutyát. megszelídítette és befogta egy riksa elé. Aki a technikai részletek iránt kevésbé fogékony, ugorja át az első 22 percet, és tekerjen ahhoz a jelenthez, amit megnézve valószínűleg soha többé nem tud majd komolyan, őszintén rettegni a robotkutyától!

Ezek után türelmetlenül várjuk a robotlovat, amelynek a murvás emelkedő sem jelenthet akadályt!


Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.