"Alakváltó" japán kisautó jelent meg a színen 2023 / 11 / 04 / Bobák Zsófia

A japán Daihatsu autógyártó sokféle, könnyen kezelhető, minimalista kisautót készített már korábban, amelyek apró méretük miatt főként városi közlekedésre alkalmasak, most pedig négy új koncepcióautót prezentált a Japán Mobilitási Kiállításon. A járművek egyelőre csak prototípus formájában léteznek, de jól szemléltetik a gyártó fejlesztéseinek irányát, amelyek a vásárlók igényeinek megfelelő, személyre szabott járművek tervezése felé mutatnak. Egyike a koncepciójárműveknek a me:MO, ami nem feltétlenül szépségével tűnik ki a szokványos kisautók közül, hanem különleges kialakításával, mivel az autót, kívül és belül is, a tulajdonosa szabadon módosíthatja. A me:MO-hoz 3D-nyomtatással készített alkatrészeket és díszítő elemeket lehet csatlakoztatni, az utastérben pedig a sofőr melletti ülés kiemelésével lehet nagyobb tárolóhelyet teremteni. Az elektromos kisautó apró, 2,955mm×1,475mm×1,590mm méretű, de elegendő helyet biztosít egy nem túl nagy család számára, így a kellő átalakításokkal sok-sok éven és különböző életfázisokon át is kényelmesen használható a Daihatsu szerint. (Fotó: Japan Mobility Show/Daihatsu)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A Csillagok Háborújából érkezett a lábakkal rendelkező jármű, ami egy napon az ajtónk előtt is megjelenhet
A Csillagok Háborújából érkezett a lábakkal rendelkező jármű, ami egy napon az ajtónk előtt is megjelenhet
A lábakkal ellátott autonóm egykerekűt többek között a Csillagok Háborúja Tsemu-6 járműve ihlette. A jövőbeli felhasználási köre még nem egyértelmű, de néhány plusz kiegészítővel akár házhozszállító robotként is lehet alkalmazni.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.