Az Audi egy komplett projektort épített az új elektromos autói fényszóróiba 2020 / 10 / 15 / Bobák Áron

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a 2021-es Audi e-tron és e-tron Sportback fényszórói a legintelligensebb fényszórók a világon, hiszen a Digital Matrix LED-nek elnevezett lámpáknak csak az egyik, de közel sem a leghasznosabb tulajdonsága, hogy különböző animációkat képesek kivetíteni, nagyjából úgy, mint egy moziprojektor. Az 1,3 millió mikrotükörrel felszerelt fényszóró arra is képes, hogy ötvenméteres "fényszőnyeget" vetítsen a kocsi elé, ami a sávval együtt kanyarodik, így a szembejövők elvakítása nélkül világítja meg a kocsi előtti útszakaszt, valamint apró nyilakat is az útra lehet vetíteni vele, aminek segítségével a vezető pontosan látja, hol vannak a sávon belül a kocsi kerekei.
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Olaszországban épülhet fel az első kereskedelmi hyperloop
Olaszországban épülhet fel az első kereskedelmi hyperloop
A Hyper Transfer projekt hivatalosan is elkezdődött. Az olasz hyperloop Velence és Padova között üzemel majd.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.