Az Audi Q6 e-tron kiterjesztett valóság kijelzővel mutatja az utat 2023 / 09 / 06 / Bobák Zsófia

Az Audi a Münchenben megrendezett 2023-as IAA Mobility eseményen számos más újdonság mellett bemutatta a Q6 e-tron prototípusát is, amelynek belső tere speciális funkciókat rejt. A modell, a gyártó leírása szerint, a lehető legpontosabban követi a felhasználói igényeket, ennek érdekében ergonomikus és esztétikus kialakítású, háromdimenziós térbeli architektúrát biztosít különböző nagyságú érintőképernyős kijelzőkkel a sofőr és az utasok számára is. A legegyedibb eleme a rendszernek az az (opcionális) kiterjesztett valóság kijelző, amely az első szélvédőre vetíti ki azokat a hasznos információkat, amelyek vezetés közben nyújthatnak segítséget: többek között a sebességgel és az autó állapotával kapcsolatos adatokat és navigációs információkat. Az AR-HUD működését az Audi egy korábbi animációja mutatja be közelebbről, de a jármű értékesítésének 2024-es indulása után a tulajdonosok már testközelből is megismerhetik a technológiát. (Fotó: Audi)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Gyors és olcsó: hatalmas, felfújható űrállomásokat bocsátanak fel két éven belül
Gyors és olcsó: hatalmas, felfújható űrállomásokat bocsátanak fel két éven belül
A Max Space stadion méretű, de olcsón és könnyen telepíthető űrállomásokat ígér. A 2026-ban fellőtt első modult követően pedig ilyenekben élhetnek az emberek majd a Holdon, és aztán a Marson is.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.