Az egész internet a macskává változott ügyvéden röhög 2021 / 02 / 10 / Bobák Áron

Hogy 2021-ben mennyire könnyen lehet valakiből internetes mém, arra a legjobb példa Rod Ponton esete, akinek mindössze annyi volt a bűne, hogy véletlenül egy macskás szűrővel jelentkezett be egy texasi kerületi bíróság online tartott meghallgatására. Mivel a tárgyalásról videófelvétel is készült, a vicces jelenet azonnal elterjedt az interneten, Pontont pedig nem sokkal később már a The New York Times interjúvolta meg a malőrről, ami ha őt magát nem is, a nevét egészen biztosan világhírűvé tette. Az ügyvéd elmondása szerint a bonyodalmat az okozta, hogy a titkárnője gépéről jelentkezett be a tárgyalásra, aki bekapcsolva felejtette a Zoom macskás filterét, igaz, ahhoz, hogy a jelenet ennyire vicces lett, azért kellett Ponton is, aki miközben azt kereste, hogyan lehet kikapcsolni a szűrőt, kétségbeesett hangon magyarázta a bírónak, hogy ő valójában nem egy macska. A videót amúgy maga a bíróság osztotta meg a Youtube-oldalán.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Egy autógyártó robotja önállóan liftezik és arcfelismerő technológiával cserkészi be azokat, akik kávét szeretnének inni
Egy autógyártó robotja önállóan liftezik és arcfelismerő technológiával cserkészi be azokat, akik kávét szeretnének inni
99,9%-os pontossággal azonosítja a robot azokat, akik a kávéjukra várnak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.