Az egész internet a macskává változott ügyvéden röhög 2021 / 02 / 10 / Bobák Áron
Hogy 2021-ben mennyire könnyen lehet valakiből internetes mém, arra a legjobb példa Rod Ponton esete, akinek mindössze annyi volt a bűne, hogy véletlenül egy macskás szűrővel jelentkezett be egy texasi kerületi bíróság online tartott meghallgatására. Mivel a tárgyalásról videófelvétel is készült, a vicces jelenet azonnal elterjedt az interneten, Pontont pedig nem sokkal később már a The New York Times interjúvolta meg a malőrről, ami ha őt magát nem is, a nevét egészen biztosan világhírűvé tette. Az ügyvéd elmondása szerint a bonyodalmat az okozta, hogy a titkárnője gépéről jelentkezett be a tárgyalásra, aki bekapcsolva felejtette a Zoom macskás filterét, igaz, ahhoz, hogy a jelenet ennyire vicces lett, azért kellett Ponton is, aki miközben azt kereste, hogyan lehet kikapcsolni a szűrőt, kétségbeesett hangon magyarázta a bírónak, hogy ő valójában nem egy macska. A videót amúgy maga a bíróság osztotta meg a Youtube-oldalán.
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Kövesd a Rakétát a Facebookon is!
Kövess, üzenj, kommentelj a Rakéta Facebook oldalán!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.