Az IKEA alkalmazásával virtuálisan rendezhetjük át a lakásunkat 2022 / 06 / 27 / Bobák Áron

Új bútor vásárlásánál az egyik legnagyobb probléma, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a gondosan kiválasztott kanapé a saját lakásunkban is olyan jól fog mutatni, mint a profi dizájnerek által centire megtervezett bemutatótérben. Az IKEA-nak már eddig is volt megoldása arra, hogy a kiterjesztett valóságot segítségül hívva a telefonunkon megnézhessük, nagyjából hogyan nézne ki a kiszemelt bútor a szobánkban, a most bemutatott IKEA Kreativ alkalmazás viszont ennél is továbbmegy egy lépéssel: az egyelőre csak iOS-en elérhető funkcióval a lakásunk beszkennelése után tetszőlegesen kitörölhetjük virtuálisan a meglévő bútorainkat, és ezek helyére illeszthetjük be a kanapé, szekrény vagy kisasztal virtuális, méretarányos mását, így elméletileg hajszálpontos képet kapunk arról, hogy mire számíthatunk a valóságban. (Designboom)
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.