Az IKEA alkalmazásával virtuálisan rendezhetjük át a lakásunkat 2022 / 06 / 27 / Bobák Áron

Új bútor vásárlásánál az egyik legnagyobb probléma, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a gondosan kiválasztott kanapé a saját lakásunkban is olyan jól fog mutatni, mint a profi dizájnerek által centire megtervezett bemutatótérben. Az IKEA-nak már eddig is volt megoldása arra, hogy a kiterjesztett valóságot segítségül hívva a telefonunkon megnézhessük, nagyjából hogyan nézne ki a kiszemelt bútor a szobánkban, a most bemutatott IKEA Kreativ alkalmazás viszont ennél is továbbmegy egy lépéssel: az egyelőre csak iOS-en elérhető funkcióval a lakásunk beszkennelése után tetszőlegesen kitörölhetjük virtuálisan a meglévő bútorainkat, és ezek helyére illeszthetjük be a kanapé, szekrény vagy kisasztal virtuális, méretarányos mását, így elméletileg hajszálpontos képet kapunk arról, hogy mire számíthatunk a valóságban. (Designboom)
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
Egy fordítógép, amivel az egész világot megértheted
Egy fordítógép, amivel az egész világot megértheted
A Vasco Translator V4 fordítógéppel több mint 70 nyelven kommunikálhatunk a világ szinte összes országában anélkül, hogy aggódnunk kéne a roamingdíjak miatt. Ha ez nem lenne elég, akkor mondunk rá még néhány érvet, hogy miért jobb egy különálló fordítógépet használni okostelefonos alkalmazás helyett.
Tíz éve összedőlt hídon navigálta át a férjét a Google Térkép, perel az özvegy
Tíz éve összedőlt hídon navigálta át a férjét a Google Térkép, perel az özvegy
A helyiek évekkel ezelőtt kérték a céget, hogy javítsa ki a hibát a rendszerében.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.