Az IKEA alkalmazásával virtuálisan rendezhetjük át a lakásunkat 2022 / 06 / 27 / Bobák Áron

Új bútor vásárlásánál az egyik legnagyobb probléma, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a gondosan kiválasztott kanapé a saját lakásunkban is olyan jól fog mutatni, mint a profi dizájnerek által centire megtervezett bemutatótérben. Az IKEA-nak már eddig is volt megoldása arra, hogy a kiterjesztett valóságot segítségül hívva a telefonunkon megnézhessük, nagyjából hogyan nézne ki a kiszemelt bútor a szobánkban, a most bemutatott IKEA Kreativ alkalmazás viszont ennél is továbbmegy egy lépéssel: az egyelőre csak iOS-en elérhető funkcióval a lakásunk beszkennelése után tetszőlegesen kitörölhetjük virtuálisan a meglévő bútorainkat, és ezek helyére illeszthetjük be a kanapé, szekrény vagy kisasztal virtuális, méretarányos mását, így elméletileg hajszálpontos képet kapunk arról, hogy mire számíthatunk a valóságban. (Designboom)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Egy autógyártó robotja önállóan liftezik és arcfelismerő technológiával cserkészi be azokat, akik kávét szeretnének inni
Egy autógyártó robotja önállóan liftezik és arcfelismerő technológiával cserkészi be azokat, akik kávét szeretnének inni
99,9%-os pontossággal azonosítja a robot azokat, akik a kávéjukra várnak.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.