Az IKEA alkalmazásával virtuálisan rendezhetjük át a lakásunkat 2022 / 06 / 27 / Bobák Áron

Új bútor vásárlásánál az egyik legnagyobb probléma, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a gondosan kiválasztott kanapé a saját lakásunkban is olyan jól fog mutatni, mint a profi dizájnerek által centire megtervezett bemutatótérben. Az IKEA-nak már eddig is volt megoldása arra, hogy a kiterjesztett valóságot segítségül hívva a telefonunkon megnézhessük, nagyjából hogyan nézne ki a kiszemelt bútor a szobánkban, a most bemutatott IKEA Kreativ alkalmazás viszont ennél is továbbmegy egy lépéssel: az egyelőre csak iOS-en elérhető funkcióval a lakásunk beszkennelése után tetszőlegesen kitörölhetjük virtuálisan a meglévő bútorainkat, és ezek helyére illeszthetjük be a kanapé, szekrény vagy kisasztal virtuális, méretarányos mását, így elméletileg hajszálpontos képet kapunk arról, hogy mire számíthatunk a valóságban. (Designboom)
Itt tart ma a szexipar, nézz körül a Vágyaim.hu-nál, milyenek 2024-ben az okos-szexeszközök!
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
A Marketplace sem mentes a csalóktól - a megoldás az adásvételi szerződés
Az internetes kereskedelem széles termékpalettájával és az egyre kedvezőbb ajánlatok térnyerésével egyre csak nő az online vásárlások száma. Ezzel párhuzamosan a vásárlásokat érintő csalások és visszaélések száma is egyre gyakoribbnak bizonyul. A megoldás a megfelelő körültekintés és a tájékozódás. Nagyban növeli a vásárlás biztonságát a piactereken az adásvételi szerződés készítése, amelyet a Szerzivel ma már könnyen és egyszerűen elkészíthet otthonról.
Az amerikai Légierő a nukleáris erejét demonstrálta
Az amerikai Légierő a nukleáris erejét demonstrálta
De elmondásuk szerint nem a világban zajló jelenlegi események miatt. A Minuteman III interkontinentális ballisztikus rakétát természetesen robbanófej nélkül indították.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.