Csapatokban támadó kamikáze drónokat tesztel Kína 2020 / 10 / 18 / Bobák Áron

A jövő hadviselésében egyre nagyobb szerep hárul a drónokra, amelyek olcsón és könnyen bevethető eszközt adnak a katonai stratégák kezébe, és az elszenvedett emberveszteséget is csökkenthetik. Most a Kínai Elektrotechnológiai Vállalatcsoport mutatta meg, hol tartanak a drónok fejlesztésében, amelyeket helikopterről és egy erre szolgáló katonai járműből is villámgyorsan útnak lehet indítani. A kinyitható szárnnyal felszerelt drónok a felbocsátás után csapatba rendeződnek, majd egyszerűen belerepülnek a célpontba, felrobbantva azt. A South China Morning Postnak névtelenül nyilatkozó forrás szerint egyelőre a fejlesztés korai fázisában tartanak, és számos technikai kihívást kell még megoldaniuk, amelyek közül a legfontosabb, hogy az ellenség ne tudja zavarni a drónokkal való kommunikációt.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Tudtad, hogy a telefonod képes feliratozni mindent, ami elhangzik körülötted?
Tudtad, hogy a telefonod képes feliratozni mindent, ami elhangzik körülötted?
Ez a mai világban akár ijesztőnek is hathat, pedig a Google által kifejlesztett Azonnali átírás alkalmazás azok közé a dolgok közé tartozik, ami miatt igazán lehet szeretni a technológiát.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.