Deepfake-kel taroltak Amerika kedvenc tehetségkutatójában 2022 / 06 / 12 / Bobák Áron

Bár a Got Talent tehetségkutató nálunk mindössze egy évadot ért meg, a tengerentúlon a négytagú zsűri immár tizenhetedik éve fedezi fel rendületlenül az újabb és újabb tehetségeket. Hogy a műsor még mindig tud újat mutatni a nézőknek, annak ékes példáját adta a legutóbbi rész, amelyben a MetaPhysic Synthetic Media nevű csapat egy egészen egyedi performansszal állt a színpadra. Chris Ume és Tom Graham a műsor korábbi döntősét, Daniel Emmet operaénekest hívták segítségül, aki a saját hangján, azonban Simon Cowell arcával adta elő a Chicago nevű musical egyik betétdalát. A formátum kitalálója, aki maga is a zsűri tagja, láthatóan jól szórakozott az ötleten, és noha az elmúlt években már láthattunk ennél jobban kivitelezett deepfake videókat is, nem szabad elfelejteni, hogy mindezt helyben, élő adásban hozták össze.
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Tudtad, hogy a telefonod képes feliratozni mindent, ami elhangzik körülötted?
Tudtad, hogy a telefonod képes feliratozni mindent, ami elhangzik körülötted?
Ez a mai világban akár ijesztőnek is hathat, pedig a Google által kifejlesztett Azonnali átírás alkalmazás azok közé a dolgok közé tartozik, ami miatt igazán lehet szeretni a technológiát.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.