Dubai szó szerint lehozza a Holdat az égről – így fest majd a luxus Hold-szálloda 2022 / 09 / 10 / Felkai Ádám

Dubai egy Hold-témájú luxusüdülőhelynek adhat hamarosan otthont, amely még ebben az évtizedben elkészülhet az előzetes számítások szerint 5 milliárd dolláros áron. A hotel koncepciója a kanadai Moon World Resorts Inc (MWR) építészeti cégtől származik. Egyelőre egyébként kevés részletet ismerünk, de az már kiderült, hogy a „Hold” teljes magassága 224 méter lesz, és egy 10 hektáros területen indulnak majd a munkálatok. Hiába a meglepő motívum, a Hold-szálloda nagyrészt egy „sima” luxusszállodának tűnik hotelszobákkal, wellnessközponttal, éjszakai klubbal, találkahellyel, és bár akad egy misztikusan hangzó szolgáltatás – a „holdbusz”, azt még nem tudni, hogy ez pontosan mit jelent majd. Ami még érdekes lehet, hogy a hely űrkutatási központként is kíván majd működni „platformot biztosítva az űrügynökségeknek az űrhajósaik képzéséhez”. Az építők évente 2,5 millió látogatóra számítanak, és aki nagyon vastag pénztárcával rendelkezik, és a Hold nagy szerelmese, az akár vásárolhat is egyet az épülő 300 magánlakás, úgynevezett Sky-villák közül. Ezek mindegyike 186 négyzetméteres lesz, és további bónusz, hogy a tulajdonosai számára életre szóló hozzáférést biztosít a Moon Owners Club tagsághoz. Forrás: IE Kép: Moon World Resorts
Ismerd meg a ROADSTER magazint!
AUTÓK - DESIGN - GASZTRO - KULT - UTAZÁS - TECH // Ha szereted a minőséget az életed minden területén, páratlan élmény lesz!
Autót vennél mostanában? Nézz bele a PLAYER AUTÓTESZT ROVATÁBA!
Minden friss és izgalmas autót kipróbálunk, amit csak tudunk, legyen az dízel vagy elektromos, olcsó vagy luxus, kétszemélyes vagy kisbusz!
A virtuális és a valóság összeforr az új XR-szemüvegekben
A virtuális és a valóság összeforr az új XR-szemüvegekben
A finn Varjo szemüvege sokban eltér a hagyományos VR-, és AR-eszközöktől és minden eddiginél élethűbb élményt biztosít.
Az egyik legismertebb sportlap MI-generálta cikkeket publikálhatott, kitalált szerzők neve alatt
Az egyik legismertebb sportlap MI-generálta cikkeket publikálhatott, kitalált szerzők neve alatt
A Sports Illustrated dolgozói felháborodtak, a lap tulajdonosa hárít.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.