Gyere, próbáld ki ezeket a villanybringákat az e-Mobility Show-n, Budapesten a hétvégén!

2023 / 05 / 04 / Támogatott Tartalom
Gyere, próbáld ki ezeket a villanybringákat az e-Mobility Show-n, Budapesten a hétvégén!
Ha érdekelnek a legújabb elektromos bringák és más zöld közlekedési eszközök, gyere ki az e-Mobility Show-ra a budapesti BOK-csarnokba a hétvégén!

Május első hétvégéjén lesz Budapesten az e-Mobility Show, a legkülönbözőbb méretű és teljesítményű elektromos közlekedési eszközök hazai kiállítása illetve bemutatója. A rendezvényen egy csomó eszközt ki is lehet próbálni: hatszáz négyzetméteres tesztpálya áll majd a villanyrollerek, elektromos kerékpárok, egyéb mikromobilitási eszközök iránt érdeklődők rendelkezésére.

A Bringaland standjánál bejelentkezhetsz egy tekerésre például a Bianchi T-Tronik C Type Sunrace-szel, ami egy stílusos városi e-bike, komfortos geomtriával, kiváló ár-érték aránnyal. Ha inkább a terep a te világod, ott lesz egy tesztkörre a Bianchi E-Omnia FX is, egy összteleszkópos elektromos MTB integrált lámpákkal.

Megnézheted a Specialized Turbo Vado SL-t, ezt a könnyű, gyors munkába járós, ingázós e-bike-ot vagy a Giant gazdagon felszerelt túrabringáját, az Explore E 2 GTS-t.

A MATE Bike kiviszi a kiállításra a MATE X-et, ezt a mókás megjelenésű, ellenben nagyon komoly műszaki tartalmú kompakt villany-fatbike-ot;

valamint kint lesz a városi MATE, az összecsukható City, ami összehajtva elfér egy nagyobb szatyorban, mégis akár 80 kilométeres elektromos rásegítéses hatótávval könnyíti meg a városi mozgást:

Május 5-6-7, BOK-csarnok (korábbi SYMA illetve SAP): ha érdekel az elektromos mobilitás, ezt írd be a naptáradba! Elektromos közlekedési eszközök seregszemléje Budapesten, hatszáz négyzetméteres tesztpályával a villanyrollerek, elektromos kerékpárok, egyéb mikromobilitási eszközök iránt nem csak érdeklődők, de azokat kipróbálni is kész látogatók számára. Gyere ki, jó lesz!

További részletek, kiállítói, lista, jegyárak az e-Mobility Show Budapest weboldalán.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt az e-Mobility Show.


Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Élettelen szeretők - mik az előnyei és hátrányai, ha szexrobotokra cseréljük az embereket?
Disztópia, újfajta szórakozás, a technológia térnyerése vagy egy eszköz, ami sok problémát meg tud oldani - a szexuális célokra szánt emberszerű gépeket nagyon eltérő szemszögekből lehet nézni, de egy biztos: a robotok készülnek és egyre emberibbé válnak. Legújabb sorozatunkban partnerünkkel, Magyarország legnagyobb felnőtt áruházával, a Vágyaim.hu csapatával együtt kutatjuk, merre tart az emberiség a szexualitás egyre digitálisabb ösvényein...
Olaszországban épülhet fel az első kereskedelmi hyperloop
Olaszországban épülhet fel az első kereskedelmi hyperloop
A Hyper Transfer projekt hivatalosan is elkezdődött. Az olasz hyperloop Velence és Padova között üzemel majd.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.