Egy titokzatos, gépfegyveres robotkutyáról készült videó tartja lázban az internetet 2022 / 07 / 22 / Palotai Nándor

A Vice az elsők között szúrta ki azt a Twitteren terjedő videót, ami egy, a Boston Dynamics Spot robotjára hasonló robotkutyáról készült, melynek a hátára valakik - több mint valószínű, hogy oroszok - egy gépfegyvert szereltek. A Vice újságírói szerint a robot valószínűleg az Unitree robotkutyája, melyet az Aliexpressről is meg lehet rendelni, a fegyver a cikk szerint pedig egy PP-19 Vityaz, ami egy orosz gyártmányú fegyver. Ezen kívül a robot testén kétoldalt található tépőzárak egyikén egy orosz zászló, a másik oldalán pedig egy olyan, farkast ábrázoló felvarró található, ami az orosz különleges alakulat, a Spetsnaz egységeinél használatos. A videót egy Alexander Atamov nevű felhasználó töltötte fel a Youtubera. Fotó: Facebook / Alexander Atamov
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Hátborzongató “cseppkövek” a fukusimai reaktorban készült első képeken
Hátborzongató “cseppkövek” a fukusimai reaktorban készült első képeken
Most először készültek képek az 1-es blokkban, a katasztrófa elsődleges helyszínén.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.