Egy újabb robotkutyáról derült ki, hogy víz alatt is boldogul 2022 / 06 / 26 / Palotai Nándor

A 2017-ben, Sanghajban alapított Unitree Robotics már szerepelt oldalunkon, amikor a cég korábbi, A1 jelű robotkutyájáról írtunk, mely akkor tanult meg szaltózni. A robot nagyobb és robosztusabb testvére, a B1 most egy friss felvételen bizonyítja, hogy nem okoz neki gondot sem lépcsők, sem meredek emelkedők megmászása, de még a méter mély víz sem. A robot egy feltöltéssel 2-4 órán át képes üzemben maradni, és lassú tempóban akár 80 kilogrammnyi rakományt is képes elcipelni. (Fotó: Unitree Robotics)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
A “pucér kamerában” mindenki meztelennek fog látszani – ha akarja valaki, ha nem
A “pucér kamerában” mindenki meztelennek fog látszani – ha akarja valaki, ha nem
A kamera jó gyorsan – körülbelül 10 másodperc alatt “levetkőztet” bárkit. Természetesen mesterséges intelligencia hajtja.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.