Ehhez képest a Tejútrendszer is eltörpül 2021 / 09 / 04 / Felkai Ádám

A galaxisunk például kanyarban sincs az IC 1101-hez képest, amely egy szuperóriási elliptikus galaxis az Abell 2029 galaxishalmaz középpontjában. De fogalmat alkothatunk arról is, hogy mekkora a Megfigyelhető világegyetem – ami a galaxisok azon halmazát, valamint az anyag azon részét jelenti, amelyet jelenleg potenciálisan a Földről meg tudunk figyelni, mert a kozmológiai tágulás kezdete óta elég idő telt el ahhoz, hogy az ezekről a tárgyakról elinduló fény elérje a bolygónkat. (Kép: Pixabay)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Miért nem találkozunk idegenekkel? – A válasz az AI lehet egy félelmetes elmélet szerint
Miért nem találkozunk idegenekkel? – A válasz az AI lehet egy félelmetes elmélet szerint
Egy új elmélet szerint a Nagy Szűrő egy versenyfutás az mesterséges szuperintelligencia és a bolygóközi utazás és letelepedés között – és ebben a versenyben nem állunk épp túl jól.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.