El lehetne mozdítani a Napot a helyéről? 2020 / 06 / 26 / Bobák Áron

Mit tehetnénk, ha olyan veszély leselkedne a Földre, amit sehogy máshogy nem lehetne elkerülni, csak ha odébb állunk? Bár az ilyen mértékű, apokaliptikus veszélyről minden bizonnyal jó előre tudnánk, a jelenlegi fejlettségi szintünkön mégsem tudnánk mit tenni, ha például kiderülne, hogy egy szupernóva éppen a Naprendszer útjában áll.                                                                                                                                                     A csillagászok szerint azonban a jövőben az is lehetséges lesz, hogy az univerzum veszélyei elől nem kell másik bolygóra menekülnünk, a megfelelő eszközökkel az egész Naprendszert odébb tudnánk költöztetni. Ehhez egy úgynevezett csillagmotorra lenne szükségünk, például egy hatalmas tükörre vagy egy bivalyerős rakétára. (Borítókép: Pixabay)
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Így lettek a szexuális játékszerekből digitális kütyük
Lassan már senkit sem lep meg, hogy egy intim segédeszköznek legalább olyan jól kell tudnia csatlakoznia a wifihez vagy egy telefonhoz, mint a viselőjéhez, használójához.
Űrbéli hadgyakorlatra készül az amerikai űrhaderő
Űrbéli hadgyakorlatra készül az amerikai űrhaderő
A Victus Haze misszió során az Egyesült Államok azt fogja tesztelni, hogy képesek lennének-e időben befogni egy ellenséges űreszközt.
Ezek is érdekelhetnek
HELLO, EZ ITT A
RAKÉTA
Kövess minket a Facebookon!
A jövő legizgalmasabb cikkeit találod nálunk!
Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.