Elon Musk talán elkapta a koronavírust
2020 / 11 / 13 / felkai.adam
Elon Musk talán elkapta a koronavírust
Elon Musk csütörtökön jelentette be, hogy pozitív tesztet produkált. És negatívat is.

Ahogy Musk írta: két teszt negatív eredménnyel, kettő pedig pozitívval érkezett vissza. Pedig ugyanazt a készüléket használták, ugyanaz volt a teszt is, és a mintát levevő nővért sem cserélték le. Elon Musk tünetei egyelőre csak egy közönséges megfázásnak felelnek meg: hőemelkedés és enyhébb köhögés. Ennek megfelelően mindössze NyQuil-t, egy megfázás kezelésére való készítményt szed.

A fent említett négy teszt antigén jelenlétét vizsgáló gyorsteszt volt, amely kevésbé megbízható, és Musk most vár az orr- és garatüregből levett mintákat vizsgáló, jóval megbízhatóbb PCR-teszt eredményére. Musk egyébként a múltban többször is vitatta a járvány súlyosságát a közösségi médiában, több nyilatkozatával felháborodást is keltett ez ügyben.


Először vagy itt? Ez itt a Rakéta!
Olvasd el főszerkesztőnk beköszönőjét, mire számíthatsz tőlünk!
AKCIÓS ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK BUDAPESTEN AKÁR 27 915 000 Ft-tól. TÉLI AKCIÓ A CORDIÁTÓL
Legyen a leggyorsabbak között, és szerezze meg álmai otthonát egyedülálló kedvezménnyel! 2020. december 31-ig kiemelt kedvezménnyel, akár 9% árelőnnyel vásárolhatja meg az ideális lakást kínálatunkból.
Ezek is érdekelhetnek

Hírlevél feliratkozás

Ne maradj le a jövőről! Iratkozz fel a hírlevelünkre, és minden héten elküldjük neked a legfrissebb és legérdekesebb híreket a technológia és a tudomány világából.